Reklama

Reklama

Barry

(seriál)
  • USA Barry
Trailer 1
USA, (2018–2023), 15 h 55 min (Minutáž: 24–36 min)

Tvůrci:

Alec Berg, Bill Hader

Hudba:

David Wingo

Hrají:

Bill Hader, Stephen Root, Henry Winkler, Anthony Carrigan, Glenn Fleshler, Rightor Doyle, Paula Newsome, John Pirruccello, Alejandro Furth, Sarah Goldberg (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Černá komedie Barry v hlavní roli s Billem Haderem pojednává o deprimovaném, podřadném nájemném zabijákovi ze Středozápadu (Hader v titulní roli), který během své vražedné mise v Los Angeles zcela propadne herectví. Fuches, který zařizuje Barryho zakázky, jej „pronajme“ velmi brutální čečenské mafii z Los Angeles, v jejímž čele stojí Goran Pazar a jeho pravá ruka NoHo Hank. Barryho “terčem” je začínající herec, který má poměr s Pazarovou manželkou. Barry sleduje svou oběť na lekci herectví, kterou vede oblíbený učitel a guru Gene Cousineau, kde je okamžitě okouzlen skupinkou herců - a především Sally. Barry chce mezi těmito nadějnými talenty začít nový život, ale jeho zločinecká minulost ho drží ve svých spárech. Dokáže najít mezi oběma světy rovnováhu? (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Cartmof k tomuto seriálu (5)

Barry (2018) 

Barry je rozhodně vyjímečný seriál. Skvěle kombinuje humor a akční sekvence. Obě hlavní dějové linky se krásně vzájemně doplňujou a snad nikdy nebyla jedna upřednostňovaná oproti té druhé. Dovolím si seriálu i přes ten dost wtf konec dát imaginární pečeť "MUST WATCH". ()

Série 1 (2018) (S01) 

Barry se nám tak nenápadně dostal do popředí, co se moderních seriálů týká. A to celkem nepozorovaně. Když jsem tedy u pár známých viděl, že seriál vychvalují, rozhodl jsem se, že mu dám šanci. Čekal jsem drsnou akci, kdy se bude hodně střílet a bude to dost vážný. Už 1. epizoda mě opět vyvedla z omylu. Seriál je spíše takovou komedií, která dobře kombinuje oba Barryho světy a i jak se postupně protínají. Té akce a "vážnosti" se tu také dočkáme, ale seriál je opravdu více odlehčený, než se na první dojem zdá. Opravdu doporučuju. Zatím skvělý objev, který pobaví, ale dokáže i šokovat. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Po napínavém konci 1. série sem si říkal jak teda bude příběh pokračovat. A způsob, kterým se tvůrcům povedlo celý příběh, který mohl klidně skončit po 1. sérii, posunout dál se mi fakt líbil. Stále to má ten vtipný tón a příjemnou atmosféru, ačkoliv se tu zabíjí jak na běžícím páse. Nakonec bych chtěl ještě vyzdvihnout epizodu, kde se Barry vypořádává s malou ninja holkou. I po dokoukání celého seriálu nejlepší díl. ()

Série 3 (2022) (S03) 

3. série už celkem šlápla na brzdu a tak v polovině mě to už moc nebralo. Přece jen to furt jede na stejné vlně. I sem dokonce přemýšlel že seriál dropnu. Sem rád, že sem tak neudělal, protože to ke konci chytne druhý dech a na 4. sérii sem dostal celkem hype. Zkrátka né tak dobré jako předešlé série, avšak furt velmi dobré. ()

Série 4 (2023) (S04) 

Velkolepé finále, kde sem podobně jako po konci 1. série neměl absolutní tušení jak chtějí tvůrci dál navazovat. A musím říct, že to není zase až tak dobré, jako první dvě série, ale furt je to supr. Samotný konec je taky dost wtf a upřímně i teď po několika měsících nevím jestli se mi líbí nebo ne :D. ()

Související novinky

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (více)

Reklama

Reklama