Reklama

Reklama

B: počátek - Pokračování

(série)
  • USA Succession

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Keith se stane obětí únosu a objeví se Kokuův dávný kamarád. Pak se vrátí Zabiják B a všichni se zapletou do spiknutí proti královské rodině. (Netflix)

Recenze (2)

Jugamaru 

všechny recenze uživatele

První série nebyla nic extra, ale stále se na to dalo koukat, bylo tam určité tajemno, a celkově to neurazilo, druhá série vyšla tři roky po první, takže autoři měli dostatek času nahromadit nápady. Jenomže to se nestalo, už od prvních minut je jasné, že už se nejedná o mysteriózní detektivku s vraždami, ale o nějaký slepenec o záchraně, která je absolutně stupidně udělaná, že jsem se si říkal, že nic horšího přijít nemůže a ono to přišlo, a řvalo mi to přímo do uší a nic jiného to nebylo, než otravný soundtrack, který hraje neustále, furt se opakuje, a hlavně se nehodí do většiny scén. Při honičce s autem hraje klidný soundtrack, který byl použitý u normální konverzačky, a takhle to je pořád, není tam žádný cit pro danou scénu. Pak přišla nudná režie, která nemá žádné tempo, a většinu času jsem zíval, kvůli nezáživnému ději a dialogům. Naštěstí mě postavy tolik neštvaly, i když nemají žádný vývoj, tak se daly v klidu přežít. Animace je naprostý průměr, jen CGI sekvence kde se řídí auta, jsou opravdu úsměvně udělané, stejně jako tahle druhá série. Zklamání, první série nebyla nic extra, proto jsem neměl žádné extra nároky, ale takový sešup kvality dolů jsem nečekal. Doufám, že další série bude kvalitnější, i když silně pochybuju. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série celkem ušla, ale tohle byla vysloveně už nic neříkající zbytečnost. Animačně se to drží na svém, hudebně je to trochu ochuzeno a obecně by se z tohohle dalo vzít jen pár věcí a to, že je tam jedna velká rošáda a pak jen pár extra informací na doplnění znalostí. Kdyby tohle člověku ušlo, tak by vůbec o nic nepřišel, protože veškeré události, které se zde odehrají jsou na konci kompletně k ničemu, kdy bych to viděl jen jako snahu o prodloužení tohoto příběhu bez ničeho zajímavého. ()

Reklama

Reklama