Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V úvodní epizodě je v noci z protějovské pošty ukraden bankomat. Strážmistr Topinka se vrhne se zápalem sobě vlastním do pátrání po zlodějích. Po několika neúspěšných pokusech o dopadení pachatelů je to nakonec paradoxně Irena, sestřička doktora Elingera, která Topinku navede na správnou stopu. A dá mu tak šanci předvést se i před kolegy z ostravské kriminálky. A to doslova. (Česká televize)

(více)

Recenze (34)

EllienPM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda, to je drsný, napětím jsem ani nedutal. Mám rád, když se případ rozřeší v rámci daného dílu, detektivky na pokračování nemusím. Pominu, proč zrovna v Protějově muselo být v bankomatu přes milion a docela se bavím. Tohle bylo fajn a sexy Travolta neměl chybu! Ty zahnutý vlasy nahoru by měl Topi nosit pořád. :) ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od toho nečekal a byl jsem celkem příjemně překvapen. Líbí se mi 'odlehčený' styl vyprávění, i když samozřejmě to není žádná extratřída a tempo vyprávění někdy docela dost kolísá (zde zvlášť na konci). Ale i tak docela fajn oddechovka, která neurazí (a to se mi u českých seriálů často nestává). ()

Reklama

Pierre

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemné překvapení hlavně oproti filmu. Jenovéfa Boková je moc hezká a milá. . Dokonce i sám Topinka není tak otravný a páteční večer u notebooku s  touto dvojkou a kupou bonbónků na rozdíl od toho  minulého s trpaslíkem  nebyl špatný. Kriminální zápletka zas tolik nedrhne a jsem dost rád za Bartošku, který případně kdecos zachraňuje. Ale pořád to má dost vad a pořád je to tak nějak mimo realitu. Dá se to lehce shodit, ale je to celkem slušný rozjezd a zatím určitě lepší než film a druhá řada Martina. Hodnotit budu, až celý seriál. ()

Šandík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je čirá crazy komedie a jako taková mě dostala a nesmírně potěšila a to prakticky od prvního záběru. Mikuš je se svou zvláštní umanutostí, perfekcionismem a zároveň nepraktičností naprosto fantastický, ostatní herci mu přihrávají nesmírně zdatně a celý děj, až na několik menších zaškobrtnutí, téměř nemá slabá místa. Jestliže něco nechápu, tak snad jednině chladné přijetí zde... Celkový dojem: 80% ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V těch pár dílech doktora Martina, co jsem kdysi viděl, mi postava strážmistra Topinky přišla hodně zoufalá, takže jsem k tomuhle seriálu přistupoval docela s obavami. První díl ale nebyl až taková hrůza, jak jsem čekal. Přesun z vedlejší do hlavní role si vyžádal určité znormálnění postavy, což jí docela prospělo. Párkrát jsem se i zasmál, což ale bohužel kompenzovaly některé vyloženě trapné scény. A ani sklepácká vsuvka zrovna moc nepobavila. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Majitel autoservisu Josef Chvojka (Jiří Ployhar) má v policejní databázi rodné číslo, kde u měsíce je číslo zvýšeno o 50. To ale mají v Česku ženy. Je zde uvedeno datum narození 16. 4. 1976, herec Jiří Ployhar se narodil 18. 4. 1976. (rakovnik)

Reklama

Reklama