Reklama

Reklama

102 dalmatinů

  • USA 102 Dalmatians (více)
Trailer

Obsahy(1)

Módní návrhářka Cruella ve vězení podstoupila terapii, která změnila její povahu a učinila z ní milovnici zvířat. Po třech letech je propuštěna na svobodu s podmínkou, že odpracuje pět set hodin veřejně prospěšných prací. Zdá se, že se Cruella opravdu změnila. Přesvědčí se o tom sympatický Kevin Shepard, majitel psího útulku, který je ve vážných finančních potížích. Cruella všechny dluhy zaplatí a přestěhuje útulek do nových prostor. Pro Kevina pracuje kamarád Ewan, který má shodou okolností stejnou kurátorku jako Cruella, sympatickou Chloe Simonovou. Ta napravené návrhářce příliš nevěří. Doktor Pavlov, který měl na starost Cruellinu terapii, zjistí, že zvuk londýnského Big Benu ruší účinky této terapie. A právě to se stane Cruelle, která je při jedné z návštěv u Chloe vystavena intenzivnímu zvuku slavného zvonu. Znovu zatouží mít kožich z kůže malých dalmatinů a znovu se nedočkavě vrhne na své odložené kožichy. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

T2 

všechny recenze uživatele

Nič nové sa na poli zábavky pre celú rodinku nekoná, ani tento krát sa to nevymyká z otrepaného postupu nekončiacich naháňačiek, stupídnych zvieracích pascí, zaľúbenia hlavných protagonistov a iných už 100x videných vecí ale aj tak dalo sa to zniesť, aspoň ten papagáj čo si myslí že je rotviller či aký to pes bol v medziach zábavný a v celku psici dobre vycvičený lepšie než podaktorý herci vo svojich úlohách. ║Rozpočet$85milionovTržby USA $66,957,026Tržby Celosvetovo $183,611,771║ trošku zaráža obrovitý rozpočet na to že tam nehrajú nejaké veľké hviezdy je to fakt dosť, jedine že by ten Londýn bol skutočne v tej scéne namaľovaný na bielo s čiernymi bodkami ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

V dětství, dřív než jsem viděla 101 dalmatinů jsem viděla tohle pokračování. A možná proto k tomu mám blíže než k jedničce. Díky tomuto filmu zbožňuji papoušky, upřímně Pajda je nejlepší postavou v tomhle filmu a dabing Jiřího Korna je dokonalý. Samozřejmě mě těší i super obsazení, že se vrátila Glenn Close, nově tam byl Gerard, Ioan a Alice za mě super a na jedničku. Příběhově je to sice slabší, ale i tak mě to bavilo. ()

Reklama

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh 101 dalmatinů mě nikdy moc neoslovil, asi proto, že nějak zvlášť nemusím psy, natož když jich je sto. Původní příběh je takovou nijakou pohádkou, která se na jiné podobné nemůže ani zdaleka hrabat. Pokračování, které je jenom vývarem prvního dílu, je samozřejmě hrůza a nechápu, proč vůbec bylo natočeno. 10% ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza. Vnucovat dětem takový strašný nevkus, trapas, nevtipný humor, a debilní postavy! Příběh stojí a padá na tom, že pejsci jsou vlastně lepší, chytřejší, a celkově důležitější než lidi, a proto když vezmou zvířátka situaci do svých rukou/pacek, může to dopadnout jedině dobře. K tomu hodný člověk je jedině ten, který je nudný, průměrný, skromný, a má radši zvířátka než lidi. S tímhle měli scénáristy hnát, už jenom jak vyslovili námět. Ale ne! Někomu to zřejmě připadalo takové milé, a rozumně poučné! Jděte už někam. ()

Balu... 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nepovažujte jednu pětinu plného hodnocení za to, že by se mi 101+1 dalmatin nelíbil nebo tak něco. Nebýt posledních deseti minut, možná bych se i překonal a skončil u ****; to je to ale osudné ´kdyby´.. Každopadně pro kindroše další nezbytná záležitost a pro všechny ostatní povinnost pohladit svého čtyřnohého miláčka =) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Cruellin politicky korektní kostým byl celý vyroben z černo-bílých bublinkových obalů. (HappySmile)
  • Když papoušek krade klíče od cel, říká: „Pes, James Pes.“ Je to narážka na známou hlášku britského agenta 007 Jamese Bonda. (griph)
  • Film, který psi sledují, když jdou Chloe a Kevin na rande, je Lady a Tramp. V právě běžící scéně jsou Lady a Tramp v Tonyho italské restauraci. Stejně se v tomto filmu jmenuje restaurace, kam jdou Chloe a Kevin na rande. (HappySmile)

Reklama

Reklama