Reklama

Reklama

102 dalmatinů

  • USA 102 Dalmatians (více)
Trailer

Obsahy(1)

Módní návrhářka Cruella ve vězení podstoupila terapii, která změnila její povahu a učinila z ní milovnici zvířat. Po třech letech je propuštěna na svobodu s podmínkou, že odpracuje pět set hodin veřejně prospěšných prací. Zdá se, že se Cruella opravdu změnila. Přesvědčí se o tom sympatický Kevin Shepard, majitel psího útulku, který je ve vážných finančních potížích. Cruella všechny dluhy zaplatí a přestěhuje útulek do nových prostor. Pro Kevina pracuje kamarád Ewan, který má shodou okolností stejnou kurátorku jako Cruella, sympatickou Chloe Simonovou. Ta napravené návrhářce příliš nevěří. Doktor Pavlov, který měl na starost Cruellinu terapii, zjistí, že zvuk londýnského Big Benu ruší účinky této terapie. A právě to se stane Cruelle, která je při jedné z návštěv u Chloe vystavena intenzivnímu zvuku slavného zvonu. Znovu zatouží mít kožich z kůže malých dalmatinů a znovu se nedočkavě vrhne na své odložené kožichy. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Strašná ptákovina, očividně založená na popularitě prvního dílu, který taky nebyl kdo ví jaký zázrak. Ale tohle? Vaření z ničeho a nakonec nutkavé přehánění některých scén za účelem vylepšení celku. Po úplném vypnutí mysli a nepřemýšlení se to zkousnout dalo, ale jinak rozhodně ne dobrý film a už vůbec ne pokračování. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabé pokračovanie známej disneyovky. Už prvý diel nemal veľmi čím nadchnúť, ale predsa len bol akosi civilnejší, upratanejší a šikovnejšie natočený. Tento druhý diel už len žmýka prevarenú vodu a neponúka absolútne nič nové, len gýč nad gýč a k tomu ešte príšerné dialógy. Hviezdu dávam za Glenn Close, ktorej táto rola jednoducha sadla, ale inak je to jedna veľká mizéria bez nápadu. 30 % ()

Reklama

departed odpad!

všechny recenze uživatele

Glenn Close se podruhé bahní ve sračkách. Moje šestiletá dcera se chtěla kouknout a já nic nenamítal (přitom jsem si v duchu myslel svý). Problém byl v tom, že ona byla první, kdo to vzdal. A já, jelikož už byl tenhle skvost plně rozjetý, jsem si řekl, že už to můžu dotáhnout až do konce. Mám spoustu otázek, ale ptát se radši nebudu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Nič nové sa na poli zábavky pre celú rodinku nekoná, ani tento krát sa to nevymyká z otrepaného postupu nekončiacich naháňačiek, stupídnych zvieracích pascí, zaľúbenia hlavných protagonistov a iných už 100x videných vecí ale aj tak dalo sa to zniesť, aspoň ten papagáj čo si myslí že je rotviller či aký to pes bol v medziach zábavný a v celku psici dobre vycvičený lepšie než podaktorý herci vo svojich úlohách. ║Rozpočet$85milionovTržby USA $66,957,026Tržby Celosvetovo $183,611,771║ trošku zaráža obrovitý rozpočet na to že tam nehrajú nejaké veľké hviezdy je to fakt dosť, jedine že by ten Londýn bol skutočne v tej scéne namaľovaný na bielo s čiernymi bodkami ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Je na tom cosi fascinujícího a perverzního. Cruella de Vil je charakter, který vznikl explicitně proto, aby byl nenáviděn - ve filmech to je několikrát zmiňováno a postavy v obou verzích dokonce na konce explicitně finančně těží z toho, že Cruella je nenáviděna (v originálu prodáním písně o ní, v hraném remaku počítačové hry, kde je záporákem). Tento film otevírá její možnost rehabilitace, která je ale samozřejmě nemožná, protože celý tento svět existuje jen proto, abychom v něm tuto postavu nenáviděli. Je to svým způsobem existenciální peklo. Doktor Pavlov se může snažit o její převýchovu, seč může, ale dokud je její vězeňské číslo 6660, co se s tím dá vůbec dělat? Nakonec nejkladnější postavy ve filmu mají nejvíc jasno v tom, že Cruella bude vždy Cruella a myšlenka na její rehabilitaci je absurdní. Tenhle film je k tomu všemu nevědomky variací Mechanického pomeranče ohledně vztahu ke svobodné vůli. Je zábavné ty nezáměrné implikace promýšlet. (Přesto je ten film dost nesnesitelný a Close to tentokrát nedorovnává dostatečně. Vydržet u toho je výzva. Sám bych si přál, aby byl ten potenciál omotaný něčím zajímavějším.) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Alice Evans (Chloe) a Ioan Gruffudd (Kevin) zde hrají postavy, které se do sebe zamilují. Jiskra ovšem přeskočila i v reálném životě a po pár letech randění se spolu tito herci v roce 2007 vzali. Manželství se rozpadlo v roce 2021. (fiLLthe3DD)
  • Pokaždé, když si Glenn Close oblékla kostým Cruelly De Vil, žádný pes se k ní nepřiblížil. (LUKICKK)
  • Cruellin politicky korektní kostým byl celý vyroben z černo-bílých bublinkových obalů. (HappySmile)

Reklama

Reklama