Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Keď máte po tridsiatke, život je tak trochu ako semafor. Ako slobodný si preletíte na zelenú. Ak ste v stálom vzťahu, niektoré veci sú nové a zaujímavé, no oranžové svetlo už bliká. A keď už ste ženatý a máte deti, svieti vám červená – ste zaseknutí a myslíte si, že lepšie to už nebude. Na semafore sa však svetlá stále menia. A tak je to aj v živote... Semafor je rodinná komédia o priateľstve medzi troma najlepšími kamarátmi - tridsiatnikmi, o ich romantických vzťahoch a o živote. Maťo je manažérom otcovho obchodu s pomôckami pre amatérskych kúzelníkov a je ženatý s Petrou, asertívnou novinárkou, s ktorou má sedemročnú dcéru Dittu. Mirovi, riaditeľovi eventovky, začína v perspektívnom vzťahu nebezpečne rýchlo blikať oranžová – prvýkrát v živote totiž zdieľa domácnosť s partnerkou Mončou a jej psom. René je nezlomný sukničkár, ktorému stále svieti zelená. Jeho závislosť na ženách je autentická, zamiluje sa na každom rohu a neustále sa dostáva do zamotaných situácii s opačným pohlavím. Neskôr sa však aj na životných semaforoch troch kamarátov začnú meniť svetlá... (TV JOJ)

(více)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (13)

Semafor (2018) 

Slovenský komediální seriál ( nejlepší díly E07 a E09 ) o třech kamarádech , který stojí na hereckých výkonech hlavních představitelů - Maštalír, Nahálka a český Majer. Místama trapné, ale jako celek mírně nadprůměrné, čemuž krom hlavních hrdinů pomáhají jejich ženské protějšky Pajtinková, Žiaranová a snesitelná stopáž. ()

Rekreácia (2018) (E01) 

Začátek rozpačitý, linka Maštalíře až trapná, ale konec jsem šel smíchy do kolen, takže za tři hvězdy. ()

Osušky a vetrone (2018) (E02) 

Majer pobavil, Maštalír méně trapný než předchozí díl, ale i tak je ta jeho linka spíš rušivá než zábavná. ()

Plaváreň (2018) (E03) 

"Westernový" souboj v bazénové dráze Nahálka vs. tlstá dáma na jedničku. ()

Vyhnanie z raja (2018) (E04) 

Linka s Maštalírem opět nejslabší část, ale tentokrát to mělo vtipnou tečku, která mne upřímně pobavila. Nahálka se svou dcerkou talentovanou "malířkou" pobavil celým dílem nejkonzistejtněji. Majer byl vtipnej jen když telefonoval s hluchou nebo nedoslýchavou, jinak tento díl neutáhl. ()

Matka príroda (2018) (E05) 

Majer jako model byl zábavný, ale celý díl táhl opět Nahálka, který s manželkou vyrazil na nějaký přírodní kemp bez moderních technologií s moderními technologiemi. ()

Psie kusy (2018) (E06) 

První díl, kde Maštalír není režisérem amatérských diremních herců a hned se lépe dýchá s tímto seriálem, ikdyž jako celek je to spíš slabší díl - Maštalír předstírá lásku k psíkovi ve své domácnosti. Majer a Nahálka jdou do bordelu. ()

Umelec (2018) (E07) 

Linka s Maštalírem, který řeší homosexuálního spolupracovníka Žiaranové, naprosto táhne tento díl. Nahálka na svatbě taky smíchy do kolen - asi nejlepší díl. ()

Zvukárčina, ťažká drina (2018) (E08) 

Majer s intelektuální familií a Maštalír s Nahálkou, kteří nechtějí platit pokutu 150 eur za špatné parkování do trapna. Asi nejslabší díl. ()

Bytová otázka (2018) (E09) 

Nejzábavnější díl!! Maštalír vs. upratovač Zoltán pobavil , ale u Majera a jeho hororově laděný zamčený pokoj jsem šel smíchy dokolen. A to nemluvím o tom, že v tomto díle byla "nejžhavější scéna" Majer vs. Pavlínka ve spodním prádle vs. urna. ()

Úsmevnú sústrasť (2018) (E10) 

Maštalír proti Žiaranové v boji o přikrývku - oceňuji, že stačí jeden jednoduchý nápad, který dokáže pobavit a utáhnout jednu celou epizodu. Nahálka jako pohřební klaun u špatného hrobu taky dobrý. ()

Matka za matku (2018) (E11) 

Majer alias René jede, za jeden díl obtáhne kouzelnici a postarší babku. Spíše slabší díl. ()

Psy, plienky a jednorožce (2018) (E12) 

Tak nevím jestli vidět Majera a nějakou jeho kočku v plínkách je za odpad nebo pět hvězd. ()

Reklama

Reklama