Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Co se stane, když se vedení poklidného městečka Bezdružice chopí místní rodák a reklamní mág Karel Gottwald? Pomohou mu jeho věrní – policista, kněz, ředitelka školy, lékař a hostinský? Potopí je zhrzená exstarostka? Nový komediální seriál je zasazen do malebného městečka, které si až doposud žilo klidným životem. Do míru a jakéhosi bezvětří vstupují prosté volby starosty. Ale zatímco všichni obyvatelé očekávali, že na městském úřadu se žádných změn nedočkají a vše půjde v poklidu dále, obec je náhle zaplavena plakáty a billboardy, které hlásají „Vlastní družice pro Bezdružice a satelit do každé rodiny. To vám slibuje Karel Gottwald". Právě lákavá nabídka nakonec vynese navrátivšího rodáka Bezdružic, Karla Gottwalda, do čela městského úřadu. A zde začíná celý příběh... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (135)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Barrandovský pokus o vlastní seriál ve stylu Kameňáku. Natočené je to na koleně s minimálními náklady někým, kdo základy řemesla nikdy neviděl ani z rychlíku. Přesto se podařilo sehnat alespoň tým profesionálních herců, kteří se zapřeli a ty jednotlivé vtipy dokázali alespoň uvést v život. Není to moc, ale Barrandov je schopný většího průseru. ()

Phorbo odpad!

všechny recenze uživatele

Kameraman patri na skripec, zaroven ho nalit vodou a probodat ho hrebikama ze by mu i hellraiser zavidel. Ten clovek co to toci je naproste hovado ze takovou praci vzal. Reziser at se stydi a herci za vykony v tak odpadovem pokusu o serial, ktery maa byt vtipny, taktez. Tech deset minut, ktere jsem videl mi zpusobily migrenu z permanentniho zoomu a epilepticky zachvat z totalne trapne "zabavy", ktera musi byt cilena jen tem nejjednodussim cechum. Trikrat hruza, trikrat totalni odpad. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Abych byl zcela upřímný, tak já vlastně ani nemám co komentovat. Dal jsem pouze první díl a kousek druhého.......Je mi to od srdce líto, ale na víc fakt nemám. Proti tomuhle je i Kameňák národní kulturní památka. Chápu, že se hypotéka musí z něčeho platit, ale měly by být zdi, které se nepřelézají za žádných okolností. ()

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

tak vydra carda bendová patrasová je sázka na jistotu, nechybí skamene, dokonce i majstr sypal kdyby se jejich herecké schopnosti sečetly, furt budeme od nuly pouhým okem k nerozeznání. Hlášky jako rukojmí postřílet lupiče osvobodit to je tak sotva pro první třídu základky.  Ale co tam dělá mladej Suchařípa? Pyško? Asi vydělávaj, hm.  Ještě že mi funguje paměť, takže vím, že Patrasová a Bendová kdysi vypadaly docela pěkně. A ty brechtovsky zcizující proslovy do kamery. Takže suma sumárum něco neuvěřitelného - blbější než Kamenák, tedy ftipy místy stejně blbé, ale bez Troškovy režisérské zkušenosti a umění odhadnout co lidi chtějí. No jaký Soukup a jeho TV, takový seriál. A tolik režysérů asi proto, aby se jeden tolik nestyděl. ()

macajonak odpad!

všechny recenze uživatele

člověk si už myslí, že nemůže být v televizní tvorbě hůř a "tvůrci" ho stále ještě dokáží vyvést z omylu...to má být proboha co?! každou chvíli jsem se bál, že se Patrasová vyvalí z obrazovky jako Samara v Kruhu, její herecký výkon (nebo spíš fraška) je pouhou parodií na kdysi slibný potenciál. Tohle se točí, aby se zaplatily složenky a aby si lidé po lobotomii dokázali oddychnout večer u televize. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se natáčel ve Strančicích. (max21)
  • Styl kamery byl záměrný. Měl za úkol udržet mladé lidi u obrazovky, což se povedlo. Starší publikum ale styl odradil. Lze si všimnout, jak se kamera při akčních scénách hýbe více a v klidných minimálně. (lexarek)

Reklama

Reklama