Reklama

Reklama

Moje tlustá řecká svatba 2

  • USA My Big Fat Greek Wedding 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Toula, Ian a jejich rodina se vracejí, aby si v pokračování nejlepší romantické komedie všech dob užili ještě více smíchu, jídla a především další velké řecké svatby! (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (74)

Faila 

všechny recenze uživatele

MIluju, když podle hodnocení a komentářů tady na csfd očekávám nějakou srajdu a nakonec se z dotyčného filmu vyklube docela příjemná záležitost. 2. tlustá řecká svatba nebyla úžasně zábavná ani dojemná a jistě se najde mnoho jiných současných podobně žánrově zařazených filmů, které ji o dost předčí. Ale MTŘS 2 je rozhodně pohodový snímek, který nenaštve a neurazí, možná jen nezaujme. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toula a jej rozvetvená grécka rodina je späť. Stala sa z nej matka, ktorá má starosti so svojou dospievajúcou dcérou. Je tu "Moja tučná grécka svatba 2". A poviem vám, že som hodne sklamaný. Všetko to svieže, zábavné a vtipné čo fungovalo v pôvodnom filme sa akosi vytratilo. Herci zostali, ale pohodová, bláznivá atmosféra sa stratila. Som toho názoru, že toto pokračovanie nemalo vôbec vzniknúť. Je to nudná komédia, ktorá parazituje na úspechu svojho podareného predchodcu. ** ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Tleskám za odvahu do toho po tolika letech jít. Navíc, trojka bude, takže lidi do kina na to chodí a to jsem rád. Mám rád Řecko a cokoliv s tím spjaté, takže i když to není už takové jako jednička, a je to vlastně i zcela odlišné, přesto mě to bavilo a klidně si tuto rodinku znovu dám a tentokrát na jejich "domácí" půdě, i když už bez pár starších herců... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by dvojka byla vyloženě slabší. Ano, jednička měla velký potenciál a dvojka zaostává, ale rozdíl jsou prsa korejské plavkyně. Zkrátka, dvojka do toho opět buší. A o vtipné momenty není nouze. Je pravděpodobnější, že zklamán bude hlavně ten, kdo si nechal ujít první díl a šel hned do pokračování. Naopak, komu se líbil úvodní snímek, dvojka ho nejspíš také dostane. Já se opět smál a opět a musím přidat slovo milá. Opět je to milé, o něco méně romantické sice, ale tvůrci udělali dobře, že se moc neopakovali. I když některé věci zopakovat pochopitelně museli. Zkrátka, jednička je mlj oblíbený film. Dvojka se mi také líbila a opět se na ni zase někdy podívám. Zklamaný jsem rozhodně nebyl. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Tento film je ako objatie, keď máte nie práve dobrý deň. Na nič sa nehrá, len plynie, občas s úsmevom, občas so slzou v oku, ale vždy s láskou. Všetko, čo spravilo z prvého filmu takú milú záležitosť je aj v tomto filme. Trošku farebnejšie, hlučnejšie a s pár šedivými vlasmi, ale stále s otvorenou náručou, dobrou radou, historkou, ktorú by ste radšej nepočili a, samozrejme, s Okenou. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama