Reklama

Reklama

Babica vs. Sapík

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Obsahy(1)

Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)

Recenze (80)

Fantomas182 

všechny recenze uživatele

Co se týče vaření tak je to jednoznačný ODPAD. ale co se týče komedie, tak nemůžu jinak, než 5 hvězd. Tradičně slitý Jyrka Babyca, který se svým vtipům nesměje, ale svým prochlastaným hlasem se jim řechtá jako kůň a občas vydává nějaké nelidské zvuky,,,A jeho kolega, stejně ožralý, spuchlý Jarda "SAMOPAL" Sapík...jejich hlášky, které jsou myšleny bohužel vážně, už dávno vešly do historie..."JYRKO POEJ SE NA TO JAK TO PADÁ JAK TO PADÁ POEJ SE NA TO!!!!!!!!! JÁ SLINTÁM KOMARÁDE..." ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Nesnáším Babicu. Je to nesympatická obluda, která neumí vařit, a bohužel není ani tak komický, aby se mu dalo zasmát. Prostě hnus. Když zmizel z obrazovky, byl to dar. Bohužel, dostal znovu prostor a je to pořád stejně na pytel. A teď přichází ten paradox, že mu sekunduje pan Sapík, který vařit umí a dokonce nepůsobí jako jelito. Tak mi řekněte, co s tím? Chci vidět Sapouše, ale musím překousnout i Babouše....a to já nedáááám!!! *Dejte mi Sapíka sólo, či! ()

Reklama

carramba66 

všechny recenze uživatele

Dám plnej knedlik jenom proto, že mě sere bezmyšlenkovitost ostatních hodnocení. Prostě kde je Babica, to dostane za nula, kdyby Pohlreich natočil jak si vytírá prdel, tak to bude umění... no lol Jako kuchařská show je to naprosto normální, dva frajeři vaří. Že je u toho Sapík imrvére vožralej a Babica vaří blafy, to je druhá věc. ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Masakr... Nerozumím tomu, proč se Sapík snížil ke spolupráci s Babicou. Viděla jsem jeden díl, kdy Babica mrskal kuřetem do pekáče a stačilo mi to. Jediné zábavné bylo pozorovat Sapíka, jak je před kamerou v křeči. Hlášky typu "hmmm, máš to dobrý, Jirko" mi navozují žaludeční vředy. Úplně zbytečný pořad. ()

MyskaMari 

všechny recenze uživatele

Já se omlouvám, ale fakt si nevím rady. Pořad je to absolutně příšerný, ale ty hlášky: "Ten česnek, to je jako když vánek prochází okolo" "Tak to tam přiznáme" "Můžete použít takový to jak říkáme všichni turbo" "Teď tu bramboru, to je ta chuť, to je ta síla" "Tam tomu říkají šanjuka nebo tak nějak podobně" "Tak jsem měl česnek, tak jsem tam dal česnek" "Tu mám rukulu" "Jirka mě přesvědčil, že cibule není černá, že je fialová, po 50 letech jsem to přiznal" "Křen se strouhá zásadně dokolečka" "Tak to vomotáme jako když honíme vrtulku" "Můžeme přidat kurkunu" "Zakysaná smetánka, podivej se na to, takhle ji jebneme nahoru, když to řeknu lidově" "Je z toho či- čimimuri? No čimičuri" Nakonec jsem se rozhodla dát jednu hvězdu, protože mě neskutečně rozesmívá, jak Sapík nestále říká celeru "cerel". ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama