Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco novinářka Lois Lane z Daily Planet provádí rozhovor se Supermanem o jeho původu a poslání, tak jeho úhlavní nepřítel Lex Luthor spřádá své ďábelské plány – souvisí to nějak s laboratoří společnosti STAR? Mezitím dopadají do oceánu pozůstatky meteoru a trosky vesmírné lodi – národ Atlanťanů posílá na místo své hlídky, ty jsou však zničeny neznámou bytostí... (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (56)

joehot 

všechny recenze uživatele

Tak nějak doufám, že se Warneři, Johns a další pašáci zodpovědní za to, kde se teď nachází DCEU, dívali a horlivě si psali poznámky. Protože takhle se to dělá. Film Sama Liu tak strká do kapsičky hravě nejen BvS, ale i vlastní předlohu od Jurgense. Emoce fungují, akce šlape a Doomsday je tady fakt brutální, skutečná chodící apokalypsa. Přitom je v mnoha pasážích film příjemně komorní. Zkrátka a dobře - jeden z nejlepších kusů DC animované tvorby... ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Hlavní téma (vedle dárku z vesmíru) je Clarkova hrůza ze seznámení Lois se svými rodiči aneb nejzábavnější části komiksů vedle soubojů superhrdinů se superzáporáky jsou vždycky jejich osobní trampoty. Pokud se filmový divák často uchechtával, že Lois je tak natvrdlá, že nepozná, že jediný rozdíl mezi Clarkem a Supermanem jsou brýle, které si Clark zřejmě nesundavá při souloži, tak tady je ten vtip dotažený do dokonalosti. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Natočené podľa klasickej šablóny DC animovaných komixov plus selfie a miestami ľahkovážnosť medziľudských vzťahov, inokedy pokus o hĺbku, ktorý však nemá veľa priestoru. Hlášky sú ľahké, nie kultové. Film ľahko vyšumí z hlavy. Chýba tomu zmysluplnejší a zaujímavejší konflikt a hlbšie sa ponorenie do postáv. Po Batman v Superman: Dawn of Justice asi lepšia adaptácia už nebude. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nechápem ten spoiler v názve, ale tak čo už. Či už som vedel ako to skončí alebo nie, tak či tak sa jedná o výborný animák s dielne DC. Narozdiel od filmovej verzie, tu všetko šľape ako má (postavy, bitky, atmosféra, napätie). Po dlhej dobe, konečne animák, ktorý som žral (naposledy ma tak bavil The Dark Knights Returs a vynikajúci Flashpoint paradox) Odporúčam dopozerať dokonca. 90% - 5* ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších DC animáků. Skvěle vykreslení postavy, kde i ten humor mě hodně bavil, hlavně když je na scéně Flash, tam se většinou používá humor a stojí za to. Cyborg: Můžeme schůzi přesunout na večer. Flash: To nemůžu. Večer máme nácvik večeře. Manhunter: On hraje v nějaké hře? Batman: Žení se...... tak nějak. Superman je tady naprosto výborně vykreslen, krásná ukázka je scéna když zachrání kluka a ten ho na oplátku obejme, to mi opravdu zahřálo u srdce a cítil jsem, že opravdu sleduji postavu Supermana, jelikož ve filmu Muž z oceli, to není zcela ten Superman jak ho známe, i přesto se mi ve filmu líbil, ale tady v animovaném zpracování nemám co vytknout. Za nejlepší scénu považuji tu, ve které se samotná Wonder Woman utká s Doomsdayem. Měl jsem přitom husinu, což bych u animáku nečekal. I to jak se ji zničí ten kovový cop, parádní. Film má 4 post-credit scény, takže vydržte i na titulky, myslím si, že to krásně láká na pokračování na které jsem zvědavý. DOPORUČUJI VŠEM FANOUŠKŮ DC, PECKA! P.S. Odkaz na Supermana Richarda Donnera mega potěšil. Lois: Držím tě. Superman: Ty držíš mě? Ale kdo drží tebe? :) ()

Galerie (103)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích obsahuje film 4 scény. (Puxina)

Reklama

Reklama