Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Georgex 

všechny recenze uživatele

Internetový seriál, na kterém je krásně patrné, že když dva dělají totéž, není to totéž. Zatímco první sérii pod taktovkou pana Prušinovského lze označit za svěží vítr v rámci zdejší internetové tvorby, který je neskutečně trefný a hlavně vtipný. Druhá série, které se chopila jiná parta, je již pouze silně podprůměrný dojezd, ve kterém se prakticky pouze recyklují vtipy z té první a povedený vtip lze nalézt jednou za tři díly. Moje hodnocení 65%. ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se velmi bavil. Kdo nikdy nekupoval nějaké to starší auto a nedostal se při tom do kolize s lidmi podobným Čížkovi. S postupujícím časem bohužel ubývá nápadů. A čemu se bude průměrný český divák smát kromě vtipu ano sprostým slovům. Ne že by do hantýrky podobných týpků nepatřili, ale vulgarity jsou jako koření a některé epizody připomínají jídla co pálí dvakrát. Jednotlivé epizody by se dali hodnotit od ***** do totálního odpad!u, Takže zatím za slabší *** ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Určitě mi to víc dává, než bere. Za těch cca 7 minut se vždycky párkrát zasměju, podobná vzpruha by se hodila denně. Má to hloubku asi jako dekolt Keiry Knightley, ale je to prdel./// Po dvou sériích zvyšuji hodnocení ze tří na čtyři pecky. Je to svižný, vtipný, má to neuvěřitelnou lehkost, přesně vím, jaký to ve mně vyvolá emoce a tvůrcům se to daří ze sta procent. Fakt se nestane, aby mě to rozladilo nebo otrávilo, je to čistá radost. Tedy za předpokladu, že to člověk bere s rezervou, protože uvěřit by znamenalo propadnout strašlivé chandře. To se mi ale naštěstí neděje, beru si z toho jen potěšení z mazanýho Carlose, zamilované Bubliny a dobráka od kosti (kterýho Carlos jednou totálně vykostí) Bódi. ()

gombarix 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem spíš průšvih, takže příjemné překvapení, ale přesto žádný zázrak. Děj je docela banální, tudíž stojí jen na dialozích a hereckých výkonech, které jsou u hlavní trojice fajn, ale vedlejší postavy působí velmi odflákle a ochotnicky. Přitom právě perfektně napsané a zahrané štěky jsou nezbytným kořením pro dobrou komedii (jak se můžeme přesvědčovat u starých barrandovských klasik), a nakonec i s neherci se dá udělat velká paráda, což ale bohužel není tento případ. - Palec nahoru za "Bublinu" Polišenskou, taková krev a mlíko mi na "plátně" docela chyběla. :) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zase jiní šmejdi. 1) Řemeslníci (samozřejmě že jenom někteří z nich) tvoří zvláštní skupinu šmejdů. Jejich šmejdství je sofistikovanější, než u prodavačů pánví a dek. Zneužívají toho, že je po jejich službách poptávka a že někteří lidé nemají ani potuchy o tom, co a v jaké kvalitě mají dostat. Nemusím uvádět příklady, každý je dobře zná z vlastní zkušenosti._____ 2) Scenáristům a zejména hercům se podařilo vychytat jazykový projev i mentalitu podobných šmejdů do detailu. Zásadní roli na tom mají herci: 51letý typově neobyčejně přesný Petr Čtvrtníček (majítel autobazaru), 41letý Jaroslav Plesl (automechanik) a 29letá boží Lucie Polišenská (Bublina). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • V 1. minutě zazní píseň „Little Red Corvette“ od Prince. (SONY_)
  • Jan Prušinovský po dokončení filmu Kobry a užovky (2015) plánoval v roce 2015 netočit a věnovat se jen psaním scénářů, ale nabídka z TV Stream jeho původní rozhodnutí změnila. Dle svých slov ho velmi lákalo točit internetový seriál. (Šéfik)

Reklama

Reklama