Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (476)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ani ja neviem prečo práve on. Takého kokota by nechcel mať za zaťa žiadny otec. Škoda, že James Franco strieda vážne a dobré role s tými ľahkými a vulgárnymi, čím svoj talent len pochováva. Film je tak nerovnomerne zábavný. Dobré fóry striedajú také, ktoré by nemuseli mať zastúpenie, ako sú fekálno presexualizované témy. Úplne zbytočné, pretože aj tých pár vydarených žartov a scén stačilo na pohodovú rodinnú komédiu. Takto hodnotenie musí ísť nižšie. Inak ide aj o komédiu, ktorá nesie myšlienku, že časy sa menia a kde herecky vyniká vynikajúci Cranston. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

To zas muselo ve writer's roomu protéci krve a potu. Koncept: James Franco se bude chovat jako psychopatickej debil, zatímco Bryan Cranston se bude tvářit, jakoby se James Franco choval jak psychopatickej debil. Uvěřit se nedá ani jednomu, protože všichni přehrávaj jak děti na prvním castingu. Forma: Franco vyžvejkne jakousi volovinu, zatváří se na ránu a následuje jeden až pět tichých přestřihů na zmatenou rodinu jeho nastávající. Do toho samozřejmě mrda povinných popkulturních narážek pro i toho nejpomalejšího ňoumu a to vše zaobalené do nesmrtelného konfliktu starých pořádků s expresivní vyhroceností nového světa. A samozřejmě povinný dramatický oblouk k závěru, který odpočítáváte od úvodních titulků. I tak by má nízká, plebejská duše mohla hodit sem tam koutkem v náznaku veselení, leč většina vtipů neumí skončit i přesto, že negradují, jen opakují svou základní premisu stále dokola, asi aby i to nejretardovanější dítě na testovací projekci se stihlo dosmát když Cranston použije ve špatném kontextu slovo bukkake. Ne. ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Na počátku bylo slovo, to slovo bylo u Boha a to slovo bylo "fuck". Zhruba takhle nějak museli přemýšlet tvůrci téhle blbosti. Celých 110 minut stopáže tímto slovíčkem naládovali, postavili kolem něj několik solidních herců - a teď, diváku, bav se. U mě jim to tedy nevyšlo. Nedá se říct, že by se u snímku zasmát opravdu nedalo. Trvá-li bláznivá komedie skoro dvě hodiny, nějaký dobrý vtip v ní čistě statisticky být musí, ale povětšinou to vypadá na urážení divácké inteligence blázněním před kamerou. Navíc po jakž takž ucházejícím startu, když se představí všechny figurky a základní premisa, najednou není o čem vyprávět a točit, a tak děj nutně upadá a docela se vleče. A proto se začnou opakovat i vtipy, a utrpení diváka dosahuje vrcholu. Dost rozpačitý jsem z Jamese Franca. Když nešaškuje a účastní se seriózního podniku (například představuje Allena Ginsberga ve zfilmovaném Kvílení), nebo má alespoň při ruce starou partu se Sethem Rogenem a Jonahem Hillem - jejich filmy sice taky nestojí za moc, jsou ale nabity anarchistickou energií, což se o Proč právě on? nedá říct ani náhodou -, jako herec je dobrý. Tady je ale jen za debila. Průser je, i co se týká jednotlivých cameí. Potěší třeba Kaley Cuoco, trochu méně Elon Musk, protože ve filmu působí hodně nepatřičně, naopak obrovský pocit trapnosti zbude po vystoupení Genea Simmonse a torza Kissáků... Prostě ne, no. Tenhle dementní humor pro mě prostě není. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl zalovit v paměti a vytáhnout z ní, kdy naposledy jsem se v kině válel smíchy po sousedce u sprostý, typicky americký mainstreamový komedie, nestihnul bych ČSFD premiéru, která začíná za dvě hodiny. Ono je to tak, že vždycky záleží na tom, co z herce vyzařuje, když už z něj lezou doslova s*ačky. Tady se sešel tak správnej koktejl osobností, že vtipný je už jenom čekat, co dalšího z nich vypadne. Od Zoey bych nejradši slyšel "zavolej mi", protože ještě ani nic pořádnýho nenatočila a já už kvůli ní budu uklízet mezi nejoblíbenějšíma herečkama. Hele, náčelníku, nešla by ta desítka trošku rozšířit? ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tým nastávajícího zeťáka se snaží na domácím hřišti přesvědčit rodinu své milé o upřímnosti svých citů i níži vlastního mentálního levelu. Tak autor pojmenovaný po německém přístavu vykrádá vlastní dílo Meet the Fockers, akorát s tím rozdílem, že tady chybějí oba zakladatelé domácího klubu.. Pod námětem podepsaný lascivní barel Jonah Hill může být jedním z důvodů, proč jsem se příliš nebavil. A nebo za tím byla přepálená vulgárnost, afektované postavy, vtipy, co nevědí, kdy skončit a mezi řádky schovaný povýšenecký výsměch staré škole.. Ze spodu tlakově čištěný Bryan Cranston mi přišel poněkud ztracený a já se mu ani nedivím.. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Podle herečky Megan Mullally měli herci tolik prostoru k improvizaci, že bylo natočeno přes 240 hodin filmu, které se nakonec pro finální verzi sestříhaly na konečných 90 minut. (Dr Lizal)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskom Los Angeles a Grand Rapids v štáte Michigan. (MikaelSVK)
  • DJ na vánočním večírku není komparzistou. Je to skutečný DJ z povolání Steve Aoki. Dort hozený na jednoho z účastníků je typickou součástí na jeho vystoupeních. Stejně tak Elon Musk je skutečným Elonem Muskem, zakladatelem společnosti SpaceX a ředitel automobilky Tesla. Také Gene Simmons a Paul Stanley, originální členové kapely Kiss, ztvárnili sami sebe. (cze.Oi)

Reklama

Reklama