Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (476)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nic zázračnýho to není, myšlenka ohraná, šlo asi ještě nabít dějem a zesílit finále, ale k lepším komediím se zařazuje s přehledem. Důvod jasný - Franco, Cranston a jejich interakce. Říkám si, do kolika asi sehraje tu svou mladistvou nablblost a roztomile kreténskej úsměv, jak už mu táhne na 40 :) Dále baví camea, sídlo plný zvířátek, tech-vymožeností a píčovinek (kapybary), jo a kdo táhne z dalších postav je taky jasný - K.M. Key a jeho estate manager. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem hodně váhal mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Třemi proto, že místy podle mě až zbytečně zasahuje do současné americké popkultury, čímž se neubrání žádná americká komedie, a čtyři proto, že jsem se u ní tak parádně nasmál. Nakonec ale zvítězila upřímnost a chuť se u komedie pobavit, což se mi opět hodně dlouho nestalo. A James Franco to tady ovládal naprosto dokonale. Na závěr jsem se nemohl ubránit dojmu, že film je až moc podobný filmu Fotr je lotr, až jsem si na závěr přečetl v titulcích, že jeden z producentů byl i Ben Stiller. Ten vztah táta a přítel jeho dcery je naprosto jasnej. Každopádně za tu prdel nemůžu jinak! Zatím nejlepší komedie posledních dvou let, která z amerického chřtánu vypadla. A zřejmě jedna z nejlepších postav Jamese Franca za posledních několik let. A že jich nemá málo! ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne sa J. Franco našiel v nejakej postave. Rola pojašeného, excentrického blázna je ako stvorená pre neho. Prvá polovica, keď sa chudáci rodičia ešte len zoznamovali s týmto bláznivým exotom a jeho domácimi technologickými výdobytkami celkom ušla, bavil som sa. No druhá polovica a hlavne záver už z tohto komediálneho čara dosť stratili, pričom dej sa preklopil do starej známej klišé schémy, čo už trocha začalo zaváňať nudou a mierne trápnym vtipom. Celkovo však spokojnosť, lepší priemer. 65/100 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“CHCI SE TĚ NA NĚCO ZEPTAT. A MYSLÍM TO VÁŽNĚ. JSI TAK CHYTRÁ A KRÁSNÁ. MŮŽEŠ CHODIT S KÝMKOLI. PROČ LAIRD?...“ /// Už jsem si zvykl, že Franco svůj ksicht (i tělo, možná i mozek) propůjčuje šílenejm projektům. A nemůžu říct, že by mě ty jeho trapácký postavy nebavili. Ovšem tenhle mírně vánoční příběh v sobě ukrejvá (a místy kurevsky dobře) i něco víc, než jen ujetej smysl pro humor (třeba parádní bejvák). Díky tomu (a fajnovejm cameům) není jen trapnou komedií pro puberťáky. A já du vejš… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsme bezpapírová domácnost. 2.) Bavil mě Kato (ano, TA žlutá vopice). 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz „. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Následovník Howarda Hughese? Věděl jsem, proč jsem film odkládal. Nenabídl toho mnoho. Ned Fleming (Bryan Cranston) si ani v tom nejhorším snu nepředstavoval, že by mu v budoucnu hrozila katastrofa v podobě zetě jménem Laird (James Franco), který je skoro tak podivně výstředním pošukem, jako jeho jméno. Laird je zazobaný herní vývojář stupidních her s opicemi, který fandí neřestem, je samé tetování, nechává se v nestřežených okamžicích přepadávat svým rádoby vtipným německým asistentem a ve svém kalifornském sídle hodlá o vánočních svátcích poctít rodinu své přítelkyně Stephanie (Zoey Deutch) tím nejneobvyklejším způsobem, který považuje za úplně normální. Vše je nachystáno na neobvyklý generační střet, na jehož konci bude žádost o ruku za účasti rockových vykopávek Kiss. V prvé řadě vadilo, že většina filmu se odehrávala na jednom místě, tím je sídlo milionářovo. Zde docházelo k několika komickým výpadům založených na generačních rozdílech. Táta ze staré školy si třeba vyložil výraz bukkake po svém. A občas to pobavilo - nedorozumění, hádky, sexuální svádění, užaslá rodinka, cvok, kterého nic nevyvede z míry. Postupně jsem si na jednotvárnost jedné lokace zvykl. Četnost sprostých slov se také dala vydržet. O dost horší bylo, zcela nesnesitelně otravné, když se nenápaditý závěr odehrál v Michiganu, kdy Laird oplatil návštěvu rodičům Stephanie, kde už mě fackovala trapnost, nuda a unylý dojezd, který korunovala příšerně hrající polovina členů kapely Kiss. To ten film ztratil scénář? Celé se to rovnalo improvizačním výstupům. Produkčně film zaštítil Jonah Hill a také Ben Stiller. A film je určitou vzdálenou variací na jeho komediální revue Fotr je lotr, jen rozdíl je v charakterech obou hlavních aktérů. James Franco a Bryan Cranston jsou prostě rovným dílem crejzy dvojka. Oni a Zoey Deutch, Megan Mullaly a spol. prostě spojili komediální síly s režisérem Johnem Hamburgem, který vyplodil dalšího Jebala, a jehož jím zrežírované komedie nikdy ničím neoslnily. Tahle je prostě úplně trapná, bez pořádného scénáře a otravná k tomu. 5/10 ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • DJ na vánočním večírku není komparzistou. Je to skutečný DJ z povolání Steve Aoki. Dort hozený na jednoho z účastníků je typickou součástí na jeho vystoupeních. Stejně tak Elon Musk je skutečným Elonem Muskem, zakladatelem společnosti SpaceX a ředitel automobilky Tesla. Také Gene Simmons a Paul Stanley, originální členové kapely Kiss, ztvárnili sami sebe. (cze.Oi)

Reklama

Reklama