Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh filmu Přes prsty se odehrává na beach volejbalových hřištích, ale nejen na nich. Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) jsou parťačky, které obětují beach volejbalu všechno. Tedy skoro všechno. Mladší Pavle tak trochu začínají tikat biologické hodiny a s přítelem Hynkem (Vojta Dyk) chce co nejdříve otěhotnět. To starší svobodná a bezdětná Linda nechápe. Zvlášť, když se jim podařilo kvalifikovat na mistrovství Evropy… Všechno ale stejně nakonec zamotá svérázný správce hřiště se zajímavou minulostí Jíra (Jiří Langmajer). (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

Fr 

všechny recenze uživatele

„CO JE NEJDŮLEŽITĚJŠÍ V BEACHOVÝM PÁRU?“ /// Film plnej písku, volejbalovejch míčů a píchání. Letní sexy komedie, která není moc vtipná (úsměvná asi jo…), ale celkem vodsejpá. A příběh? Tož jednoduchej… postavenej na Langošovi. Jo a Hřebíčkový to prostě nevěřím! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Kvůli prdelkám. Takový zadečky totiž na „šestkovým“ neuvidíte! 2.) Jsem blázen do Langoše (nebo Hřebíčkový). Nebo do beache! /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

campix 

všechny recenze uživatele

Petr Kolečko se neustále pohybuje na hraně lidové geniality a totálního odpadu a často se stane, že do těch odpadních vod zahučí až po hlavu. Přesně tohle je případ filmu Přes prsty. Obecně mě zajímají filmy se sportovní tématikou, i když se jedná o českou výplachovou romantickou komedii. Občas to totiž i u nás docela vyjde a člověk najde nenáročnou a poměrně zábavnou podívanou. Bohužel tohle je opravdu debilní. Milostný několikaúhelník s pár rádoby scénáristickými zvraty sází na momentální popularitu plážového volejbalu a plejádu známých českých herců. Opět je z toho ale veliká bolest. To se snad ani nedá popsat slovy. V záplavě všech Špindlů a Žen, co dělají zoufalé věci se občas najde nějaká oddychovka, u které se člověk zasměje a vypne (jako Ženy v běhu nebo Po čem muži touží), ale tady není ani těch pár úmyslně vtipných momentů, a tak řadím Přes Prsty po bok lobotomiálních komedií alá Špindl. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Filmy so športovou tématikou sú veľmi populárne, hlavným ťahákom tohto filmu je určite skutočnosť, že sledujeme ženský beach volejbal. Ak k tomu pridám skutočne zábavnú postavu Jíru ( skvelý Jiří Langmajer ), tak sa výpočet toho dobrého skončí. Samotný príbeh je plytký, postavený na prihlúplych "romantických" scénach a komplikácií. Vrcholom bola bosá scéna v reštaurácii... ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Výbornej nápad zasadit scénář do atraktivního prostředí krásného sportu, jakým beach volejbal bezesporu je. Hurá, konečně role, kde Langmajer nehraje úplnýho kreténa, ale správnýho a vtipnýho týpka. Holky volejbalistky moc šikovný obě, hodily se k sobě jako parťačky. Fakt jsem se dobře bavila, tedy slušná 4, slušnej oddíl ;) Jo a abych nezapomněla super česká hudba! Moc milý film, poměrně kvalitní scénář. Líbí se mi tam i prostřihy do minulosti. Film mě osobně letos oslovil mnohem více než přeceňované Ženy v běhu. "Já jsem si myslela, že seš dobrej chlap, kterej se tváří jako debil. A ty seš debil, co se tváří jako dobrej chlap, co se tváří jako debil." :DDD ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $2,742,315▐ Strašne rozháraný guláš, som sa aspoň na oko tešil na pekné baby v zápale boja, či trošku romantiky alebo vtipných momentov ale nič som nedostal, vôbec nič, utrpenie dopozerať. Moc vecí sa tam bije, je to také bezhlavé blbé. Petr Kolečko bez poriadného režisérskeho kolečka. /25%/ ()

Galerie (36)

Zajímavosti (15)

  • Aby beachvolejbalové scény vypadaly věrohodně, působil u filmu jako konzultant beachvolejbalista Jan Chalupa. Ten trénoval Denisu Nesvačilovou a Petru Hřebíčkovou. Začali trénovat 3–4 měsíce před natáčením. Tréninky byly 2x týdně. (Duoscop)
  • Scény z tréninků a šaten (Purkrabka) se odehrávaji na beachvolejbalových kurtech v Čelákovicích. (boss68)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama