Reklama

Reklama

Pat a Mat: Zimní radovánky

  • Slovensko Pat & Mat: Zimné dobrodružstvá
Trailer 1
Animovaný / Rodinný
Česko, 2018, 60 min

Obsahy(1)

Blíží se zima a naši známí kutilové to nemohou nechat jen tak. Navíc když je „zaskočí“ sněhová nadílka, která se jim snesla na zahradu. Jaký nový stroj na sníh naši dva kutilové vymyslí? Po dovádění na sněhu přijde vhod horká sauna, tak proč by si ji rovnou nepostavili. Jak si poradí s vánoční výzdobou a jaké dárky si kutilové nadělí pod vánočním stromečkem? A co teprve až si vyrobí Betlém a oslaví Silvestra. Pro naše dva kutily není žádná komplikace překážkou a žádná výzva dostatečně velká. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (39)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Pat a Mat jedou ze setrvačnosti dál. Nápady sice už došly, ale poptávka po dalších dílech trvá, takže to autoři sekají jak Baťa cvičky. Sem tam se jim nějaký vtip ještě povede, jindy je to slabší. Zbytek stopáže se natáhne divadelními spojováky s černou oponou, které mají divákovi naznačit, o čem bude další díl. Dohromady další průměrné pásmo se známými postavičkami, které neurazí ani nenadchne (50%). ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Vianočný Pat a Mat z roku 2018, ktorí stále pobavia. A nebyť HD kvality, tak si človek rok spracovania ani nevšimne, čo v tomto prípade vôbec nie je na škodu. Vymoženosť rýchlovarnej kanvice je detail, ktorý divák ľahko prehliadne, no LED televízor už do očí udrie. Ale to sú skôr len zaujímavostné detaily. Trošku prekvapí, že Pat a Mat sú pri fuškách celkom úspešní, čo dosť popiera nosnú ideu pôvodného seriálu. No zas sa divák pri pozeraní až tak nevynervuje :). Dĺžkovo na hrane, dlhšia stopáž by už bola asi príliš. ()

Reklama

psekera 

všechny recenze uživatele

Podle mě, zatím nejlepší. Nevím jestli je to tím, sněhem nebo vánoční atmosférou nebo tím tématem ale funguje to pěkně. Mimochodem sníh opravdu se tváří jako sníh, nechápu to. Ve velkých filmech je cítit, že se v případně sněhu produkce uchyluje k nějakému polystirénu atd.. Ale tohle je opravdu pěkné. Baví mě i jednotlivé pointy a délka něco přes hodinu je opravdu fajn, extra pro ty nejmenší. ()

zlamic 

všechny recenze uživatele

Tento film je zatím jednoznačně nejlepší a to hned z několika důvodů. První - humor a legrace, prostě funguje. Pro dospělé i děti. Není to jen samé bumbác atd.. Ale mnoho nás dospělých se v tom najde a nebo vidí své sousedy přátele. Tedy zábava jak pro děti tak rodiče a teď nemyslím nostalgickou zábavu, ale opravdovou aktuální. Druhý - příběhy mají vždy nápad a pravou kutilskou pointu, takový návrat k nejlepším kořenům. Třetí - hodina je pro tento film vzhledem k nejmenším divákům přesně akorát. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak mám dojem, že Pat a Mat napriek tomu, že nestarnú, majú najlepšie roky za sebou. Pol roka po neoficiálnych "dobrodružstvách letných" tu máme dobrodružstvá zimné, už oficiálne v názve. Svojrázna dvojica mi už ale svojou totálnou vytrhnutosťou od reality dosť liezla na nervy. Chápem, že na tomto je celý ich fikčný svet postavený, ale tentokrát som namiesto vtipnej škodoradosti mal chuť vliezť za nimi cez plátno a zaťukať im na čelo, nech sa konečne spamätajú. Tvorcovia ponúkajú tento film ako sled nenaväzujúcich epizód, čo pri vianočnej tématike je trochu škoda a špeciálne ak jedna epizódka končí ozdobeným rebríkom namiesto stromčeka a ďalšia začína ozdobeným skutočným stromčekom, je to trochu na facku. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Vyrobiť príbehy, ktoré sa odohrávajú v zime, bol pre tvorcov risk, keďže sneh nahradzuje soľ alebo cukor a zo štúdia odchádzali hrdzaví alebo presladení. (MerlinPolcic)

Reklama

Reklama