Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kohane Hatoya je velmi energické a nesobecké děvče, které velmi rádo pomáhá ostatním. Není proto divu, že ji jednoho dne velmi zaujme roztleskávání. Když totiž vidí, že někdo dokáže svým tancem, pohybem a hlasem motivovat nejen jedince, ale i třeba celý sportovní tým, tak nemůže jinak než tomuto kouzelnému stylu povzbuzování naplno propadnout. Kohane toho však o roztleskávání příliš neví, je trošku nemotorná a má strach z výšek, což jsou nedostatky, které by kdekoho odradily, ovšem když dívka zjistí, že na její školu o ročník výš chodí Hizume Arima, jedna z bývalých profesionálních roztleskávaček, tak je založení nového spolku roztleskávaček na spadnutí. (Jeoffrey)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (2)

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Příjemná jednohubka na zlepšení dusného dne, kdy se občas zasmějete a užíváte si moc pěknou grafiku. Kdybych nebyla líná, třeba bych se k nim i přidala a trochu se hýbala, karanténa mi fakt svědčí jenom kvůli tomu, že mám čas na anime. 7,5/10 ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl příliš velký fanoušek roztleskávaček a díky všem těm americkým filmům co jsem viděl a tomu jak jsou v těchto filmech vyobrazeny mě tohle odvětví zkrátka vůbec nezajímalo. Ale dal jsem šanci anime a jsem mile překvapený. Klade se tu velký důraz na to, že hlavní náplní roztleskávaček je povzbuzovat ostatní, dávat jim motivaci a energii svými vystoupeními a tahle myšlenka se mi prostě líbí. Také celé vyznění seriálu je takové milé, zábavné a energické, takže jsem si každý díl dokázal velmi příjemně užít. Co se postav týká, tak Kohane mi připomněla postavy jako je třeba Kaos-sensei z Comic girls a tedy jsem byl nad míru spokojený a okouzlený jejím nadšením pro věc, trochou nešikovnosti a lehkomyslnosti - takové postavy mě baví. Zkrátka anime o roztleskávání mě dokázalo v těchto zimních měsících povzbudit, dokázalo docílit toho, že jsem hrdinkám fandil a prostě dělaly mé dny alespoň o trošku lepšími a tak i já povzbudím dívky a dám podle mého zasloužených 7/10. ()

Reklama

Reklama

Reklama