Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (206)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku se musím přiznat, že jsem s hrůzou čekal mnohem větší slaďák. Hry na city jsem se sice dočkal (aby taky ne- byl to přece americký snímek o Vánocích!), ale dalo se to s klidem vydržet, větší problém byl, že na mě film přestával fungovat ve chvíli, kdy se v záběru nevyskytoval Kurt Russell. Druhým podstatným problémem pro mě byli skřítci/ elfové. Ti mě opravdu nebavili a kazili mi celkový dojem z filmu- proto jen tři kousky. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Je to hodně pro děcka, hodně takové rodinné, místy už příliš sladké a dojemné, ale to asi u takového vánočního filmu musí být, takže docela dobry. Santa je takový akční, žádný obtloustlý nemotorný děda. Docela mi tam vadila ta holčička co pořád musela běhat s kamerou, aby měla o Santovi důkaz. Mimochodem dárky ale Santa rozděloval pouze po USA. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Největší vánoční překvapení, jaké jsem za poslední roky viděla! Trochu mě po shlédnutí filmu mrzelo, že jsem čekala do dalšího roku než jsem se na film podívala. Bála jsem se totiž, že mě to zklame, ale nakonec jsem byla opravdu hodně nadšená! Jestli Santa vůbec někde existuje, tak pevně věřím, že je to Kurt Russell, nejlepší filmový Santa všech dob. Dokonce i hlavní dvojice dětí mi byla velmi sympatická. Příběh je originální, moderně zpracovaný, ale ne zase natolik, abyste si ťukali na hlavu. Má to obrovskou vánoční atmosféru, emoce, napětí, honičku a taky Santovu vězeňskou píseň. Konec s paní Clausovou byl jen třešnička na dortu a já budu doufat, že jestli se vážně natočí chystané pokračování, tak tam manželská dvojice Clausů dostane větší prostor. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Teddy (Judah Lewis) a Kate (Darby Camp) spolu nevycházejí zrovna nejlépe, ale to se v brzké době změní, protože zažijí neuvěřitelné vánoční dobrodružství... Kurt Russell byl jako Santa Claus fajn. Tenhle film dokáže zvednout dobrou náladu a přinést vánoční svátky do obývacího pokoje i mimo sezónu. (Netflix) ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Opravdové překvapení a vynikající feeling good počin pro celou vánočně naladěnou rodinu. Na Kurta v červeném pláštíku, bílém plnovousu a při ani kilu navíc se kouká parádně, skřítci mají své kouzlo a i ta děcka nejsou nejhorší. Má to slušný spád a spoustu povedených nápadů, které dokážou udržet pozornost vánočního mrzouta jako jsem já. Goldie jako paní Clausová už je jen třešnička na dortu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Pinewood Toronto Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (Rominator)
  • Na konci závěrečných filmových titulků je věnování pro Peggy. (Rominator)
  • Prvé meno na Santovom zozname mesta San Francisco je Ryder Robinson. Rovnako sa volá aj skutočný syn Kurta Russella a Goldie Hawn, ktorí si tu zahrali Santa Clausa a Pani Clausovú. (Astonko)

Reklama

Reklama