Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhodlaný teenager Din by se hrozně rád zase potkal s nejlepším kamarádem z dětství. A kouzelný drak, co umí plnit přání, mu ukáže, že možností má nepřeberné množství. (Netflix)

Recenze (73)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ten Čínsky háv tomu veľmi svedčí. Hrdinovia sú sympatický a hoci je to prerozprávanie inej, klasickej rozprávky, má to v detailoch stále čím prekvapovať( hoci príbehovo je to veľmi priamočiare). V zásade z toho mám rovnaký pocit, ako z tohtoročného Lucu. Také to pripomenutie, že rozprávky sú dakedy len rozprávky a že dakedy im svedčí, keď neriešia úplne dospelé veci a udržujú si tú povestnú detskú naivitu a pozerajú na svet cez ružové okuliare. Dakedy to zarezonuje viac. A aj napriek poznanému, to ( aspoň mňa) vôbec nenudilo. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Další fajn animák od Netflixu. Skoro se ty čtyři hvězdičky stávají standardem. Milé hlavní i vedlejší postavy. Zajímavý a poučný příběh. Zábavná podporující postava ala Oslík. A tak snad jen chování hlavních hrdinů v pár fázích příběhu bylo buď účelové kvůli ději a nebo typické pro číňany. I když na číňany bych vinu neházel, protože pod scénářem podepsaní nejsou. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Kouzelný drak je jasným důkazem, že Číňani jsou stále mistři svého oboru v kopírování a vykrádání. Totálně vykradený námět však zachraňuje velice sympatická postava dráčka, svěží tempo a příjemná atmosféra. Drak je sám o sobě velmi vtipný, jeho scény mě strašně bavily, povedl se rovněž i řádně šílený záporák. Výhrady mám k příběhu, který je, jak už jsem zmínil na začátku, jen obyčejná kopírka a sám o sobě nenabízí nic zajímavého. Také mi přišlo, že by se s drakem mohlo udělat ještě mnohem více srandy, že je jeho postava zbytečně nevyužitá. Jinak ale vcelku povedený animák, za který se Netflix rozhodně stydět nemusí. 7/10. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Příjemný animák, který se nesnaží být za každou cenu vtipný a hlášky tu nelítají v každém dialogu. Ano, příběh je trochu ala Aladin a hlavní hrdina se místy chová jako blbec, ale to se mi právě líbilo :) A růžový dráček nemá prostě chybu. Tohle se Netflixu povedlo daleko více než Rodina na baterky, která mě příliš nenadchla. Dávám 5* s klidným svědomím a velkým nadšením. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Skoro v každé recenzi k tomuto snímku jsem narazil na slovo Alladin. Alladina jsem neviděl, takže můžu s naprostým klidem napsat, že jsem byl s touhle čínskou pixarovkou vcelku spokojen, zvlášť drak se povedl a byly to hlavně jeho hlášky, které se mi postaraly o slušnou porci humoru. Takže jo, byla to zábava. 4*+ ()

Galerie (77)

Zajímavosti (2)

  • Hned v úvodu, když děti pouští draka, držíc se šňůry, protáhne je to pod bambusovými tyčemi na prádlo a šňůra projde bez přerušení skrz bambus. (finy_cz)
  • Jackie Chan nadaboval Longa v mandarínské verzi a diváci mluvící anglicky si ho tak neužijí. (Rominator)

Reklama

Reklama