Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chakotay havaruje na planetě. Setká se s vojenskou jednotkou, která ho zajme. Velitel jednotky Brone mu vysvětlí situaci a tvrdí mu, že někde v džungli řádí jistá Nemesis. Chakotay se rozhodne vojákům pomoci a sleduje hrůzy války. Voyager mezitím zkontaktuje rasu, se kterou Broneova jednotka bojuje. Ti naopak tvrdí, že oni nejsou ti špatní... (Varan)

(více)

Recenze (10)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chakotay je vtažen do hořké občanské války. Excelentní epizoda s lahůdkovým námětem a drtivou pointou. Tohle bych napsal, kdyby byli scenáristé trochu schopnější. V TNG by to byla epizoda k níž bych se čas od času pravidelně vracel. Ve VOY je to velice slušný nadprůměr. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlku jsem si fakt myslel, že tohle už není Star Trek, ale nějaký cross-over s Predátorem. Že Chakotay vůbec neřešil, jak se dostali lidi tak daleko a mají zbraně z konce dvacátého století (proudové letadlo potěšilo). Ale záverečná pointa nebyla vůbec špatná, škoda, že to scénáristi zase totálně odflákli. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It's told they all wear the same horrid face. Their flesh is gnarled and blistery like the rotting trunks. Their glimpses flame like fire, And if you dare near enough, their breath stinks of muck." ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama