Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Kdysi se mi tento seriál velice líbil, ale nejspíš jen proto, že jsem byl nevybouřený poberta a obdivoval jsem přednosti hlavních aktérek a střeštěnosti Kouďáka. V dnešní době je to pro mne bohužel pouhý příklad sitcomového pekla, ve kterém se věčně pitvoří šedivějící Páťa, jelikož v Dallasu již dotěžil, a nesympatická Su, která šla nejspíš náhodou kolem, když se natáčel první díl a původní herečka se zasekla v toi-toice, když ji přepadl akutní průjem z dietní Coly. Zbytek jsou jen haranti, kterým bych asi nejraději páskem zmaloval prdele. Nic pro mne. Z nostalgie a za pěknou znělku.. 50% ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Haters gonna hate, ale ja som si to ako 25ročná celé pozrela znovu (nezamestnanosť neprospieva mojim voľnočasovým aktivitám) a nevedela som presne určiť, čo ma serie viac. Ako áno, je to sitcom, a ešte k tomu rodinný, čiže nad nejakou za vlasy pritiahnutou absurditkou typu "Codyho trafí trikrát za epizódu blesk a podobne" treba prižmúriť oči. Ale po pár dieloch som sa pristihla pri tom, že v situácii, kedy boli rozhádané dve strany, sa mi vždy videlo, že v práve je tá druhá. Ako napríklad, keď hysterická matka v štvrtej sérii otehotnela a urážala sa, že jej šesť ratolestí, rozmiestnených do klietok po troch, reagovalo pohoršene. No a potom také tie nezrovnalosti, ktoré uškodili celému seriálu z hľadiska akej-takej dôveryhodnosti - medzi piatou a šiestou sériou Lily zostarla z 0 na roky 4 (kdesi to tam bolo spomenuté), ale takému JT-mu ostalo stále nekonečných 19, a ešte mal aj tú drzosť si priviesť do izby frajerku. V 19-tich. Lol. Okej. Dosť bolo nadávania, zopár hlášok mi v pamäti ostalo, najmä z prvých sérii, a tie si asi z toho celého aj vezmem. Inak len podpriemerná pseudozábava pripomínajúca detstvo v 90's. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasná americká legenda na poli rodinných sitcomů, která sice postupně celkem logicky nabrala sestupnou tendenci co do kvalit, jinak jí ovšem nelze příliš vytýkat.. Zaujme zejména sympaťák Sasha Mitchell se svým retardovaným bratrancem Codym, jinak známý zejména dík svým bojovým béčkovým bijákům, který zběhnul z jiné legendy, totiž soapoperního Dallasu i s Patrickem Duffym, když zde oba dva jasně prokázali svůj nesporný komediální talent.. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl menší tak byl pro mě Krok za krokem nejlepších komediální seriál vůbec. A dnes? I dnes se na něj kouknu opravdu kdykoli a kdekoli. Zasměju se u něj a dokonce se mi líbí i to, že v mnoha dílech je nějaké ponaučení ze života. Pro mě je tento seriál tak trochu nostalgií, svého času by byl na 5*, dnes už mě to přeci jen zas tak nebere, ale stejně ho mám strašně rád... :) Prostě americká oddychovka... :) ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších sitcomů. Škoda jen toho moralizování, ale to by nebyli Američané, kdyby si nenašli prostor pro výchovu dětí. I v jiných amerických komediálních seriálech kde vystupují dětí se hodně vychovává a moralizuje. Tenhle je sice s tím moralizováním nejvíc trapný, ale na druhé straně nejvtipnější. 80% ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama