Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

Dale 

všechny recenze uživatele

Pripadá mi to ako nejaká Disneyovská verzia Ženatého so záväzkami. Hnacím motorom tohto sitcomu je vzájomné doberanie sa medzi súrodencami Lambertovými a Fosterovými a zvlášť vydarená dvojica je J.T. a Dana. Škoda, že každá časť je tak prepchatá rôznymi morálnymi ponaučeniami a hlavní hrdinovia z každej situácie vyjdú takí čistučkí a nevinnučkí a v konečnom dôsledku vždy vidíme len šťastnú a milú rodinku. Navyše väčšina humorných scén je ľahko predvídateľná, čím sa úplne vytráca ich komickosť. Najväčším plusom tak je jednoznačne Sasha Mitchell ako uletený bratranec Cody, ktorý je okrem toho, že je vždy originálny, je aj zárukou toho, že vaša bránica dostane zabrať. S ním to je na 60%, bez neho by to bolo sotva 30%. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Kouďák! tento seriál dělím na část s Koudym a bez něho (pak už to nebylo zdaleka ono:(), škoda, že musel z osobních důvodů ke konci páte řady odstoupit (05E19 poslední díl)..byl ve vězení za napadení manželky (Sasha později prohlásil, že chránil svoji dceru před ex-manželkou, která brala drogy) a vrátil se až úplně na konci, v předposledním díle poslední série(. Vytratil se tam ten jeho rušivý a šoumenský element, bohužel...ale hodnocení nechám. / 04.02.2022 Po dlouhé době jsem sjel Krok za krokem a poměrně rychle. Seriál mě opět bavil, zase se mi vrátily vzpomínky na mládí kdy jsem tento supr seroš sledoval. Velká škoda toho nuceného odstoupení Codyho na konci páté řady, bez něj byl seriál poloviční. V šesté sérii byl sice Jean-Luc a snažil se, Cody byl ale jen jeden. Také některé postavy byly upozaděny a nedostávaly prostor, třeba Brandon nebo i Marc. Brandona toho v sedmé sérii odřízli úplně. Díru po Codym se snažili ještě zalepit mladým Ritchem Halkem, to byla velmi slabá náhrada. Tedy poslední díl je vyloženě zklamání, po takových letech a takto to utnout? Ukončí? Vyloženě žádné ukončení, rozloučení :( ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Najobľúbenejší komediálny seriál môjho detstva s vynikajúcim českým dabingom. Toto je pre mňa seriálová klasika. Cody a Dejna rulez a narozdiel od ostatných mne to moralizovanie nielen že nevadilo, ale práve naopak robilo ten seriál výnimočnejším a hodnotnejším v porovnaní s konkurenciou. Forever in my heart. Hodnotenie je za prvých 5 sérii, výletom do Disneyworldu a odchodom Kouďáka sa to malo radšej skončiť. P.S: Helena Friedrichová vie dobre dabovať ale do spevu by sa púšťať radšej nemala :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank Lambert a Carol Fosterová po krátkej známosti uzavrú manželstvo a spoja svoje rodiny. Carol je matkou dvoch dcér Dany a Karen a syna Marka. Frankove deti sú Al, J.T. a najmladší Brandon. Neskôr ku nim pribudla ich spoločná dcéra Lili. Spolu, postupne, "Krok za krokom" vytvorili štastnú, veselú, americkú rodinku, ktorá sa objavovala na obrazovkách a zabávala televíznych divákov počas siedmych rokov (1991-1998). Výborný, mierne výchovný, sitcom. **** ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Pravda, už je to nějáký ten rok starý seriál ale kromě oblečení, které už se teď nenosí. Nezestárne. Výborné hlášky, skvělý členové rodiny. "Couďáka" bych musela zabít kdyby tam vystupoval déle, takže ještě, že tam nebyl celou dobu. Mohli by si odpustit ty morální poučky na konci každého dílu a bylo by to dokonalé, stejně ale 5* Nejoblíbenější postava: Rich, Dana, Al, Karen ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • 7. série má novou úvodní znělku. Místo známého klipu ze zábavního parku vidíme pouze fotky hlavních postav seriálu. (Zix.)
  • V kulisách domu obývaném rodinou se natáčelo více seriálů. V kulisách obchoďáku nakupovala např. hlavní postava seriálu Roseanne (od r. 1988). (viperblade)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama