Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Najobľúbenejší komediálny seriál môjho detstva s vynikajúcim českým dabingom. Toto je pre mňa seriálová klasika. Cody a Dejna rulez a narozdiel od ostatných mne to moralizovanie nielen že nevadilo, ale práve naopak robilo ten seriál výnimočnejším a hodnotnejším v porovnaní s konkurenciou. Forever in my heart. Hodnotenie je za prvých 5 sérii, výletom do Disneyworldu a odchodom Kouďáka sa to malo radšej skončiť. P.S: Helena Friedrichová vie dobre dabovať ale do spevu by sa púšťať radšej nemala :-) ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Pátou hvězdičku ubírám za omyl s názvem "Blesk" a taky za místy až příliš do očí bijící moralitky (jako ten stokrát opakovaný výlet do Disneylandu mě už vážně lezl krkem), ale jinak se jedná o výrazný nadprůměrné americké sitcomové produkce. A možná i díky Frankovi bych se i kouknul na jeden díl Dallasu. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Pripadá mi to ako nejaká Disneyovská verzia Ženatého so záväzkami. Hnacím motorom tohto sitcomu je vzájomné doberanie sa medzi súrodencami Lambertovými a Fosterovými a zvlášť vydarená dvojica je J.T. a Dana. Škoda, že každá časť je tak prepchatá rôznymi morálnymi ponaučeniami a hlavní hrdinovia z každej situácie vyjdú takí čistučkí a nevinnučkí a v konečnom dôsledku vždy vidíme len šťastnú a milú rodinku. Navyše väčšina humorných scén je ľahko predvídateľná, čím sa úplne vytráca ich komickosť. Najväčším plusom tak je jednoznačne Sasha Mitchell ako uletený bratranec Cody, ktorý je okrem toho, že je vždy originálny, je aj zárukou toho, že vaša bránica dostane zabrať. S ním to je na 60%, bez neho by to bolo sotva 30%. ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele

"Dejna, Dejna, Dejna, kouká vočima svejma..." Styděla bych se nedat aspoň ty 4 čistě prostoduché hvězdičeky za léta čisté a prostoduché zábavy, kterou jsem si s touhle rodinkou a přilehlým Koudym užila. "Tý jo, ukradli McDonalda?!" A - ach Bože, visel tenkrát opravdu ségře na zdi plakát New Kids on the Block? ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Šesť sérii sa uvádzalo meno predstaviteľky ambicióznej Dany Staci Keanan s mäkkým I. Potom sa zmenil pravopis jej krstného mena bez toho, aby to niekto niekedy vysvetlil. Zo Staci Keanan sa tak v siedmej sérii stala Stacy Keanan. Neskôr sa počas svojej kariéry vrátila opäť k pôvodnej forme, takže "Ypsilónová záhada" zostala aj naďalej zakrytá rúškom tajomstva. (Raccoon.city)
  • Sasha Mitchell (Cody) je skutečně kickboxer a má černý pás z karate. Obojí mu přitížilo během aféry při rozvodu s manželkou. Mitchell byl ze seriálu vyhozen kvůli obvinění z domácího násilí (ČSFD)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama