Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

MM11 

všechny recenze uživatele

Přespříliš moralizující sitcom, co sám sebe na konci každé části až neuvěřitelně shazuje nemůže dostat plné hodnocení. I když humorná složka je dobrá, byť nepůvodní. Tvůrci převedli (čti vykradli) osnovu ve Státech podstatně slavnějšího seriálu Plný dům (občas je to plagiátorství až nesnesitelné - viz. malá Lily), ale vytvořili mnohem specifičtější postavy. Právě výkony těchto rozmanitých typů (především Staci Keanan) vytvořili takovou zábavu, která boří i klišé děje. Úroveň mírně poklesla odchodem Sashy Mitchella, který byl obviněn za drogy a napadení manželky, což je zajímavá skutečnost. Dokazuje to, že celý tenhle seriál je jen pohádka, sen. Ale moc příjemný sen. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Velice konvenční, schématický a neskrývaně výchovný sitcom, jenž mi v dětství přirostl k srdci a v podstatě mi to vydrželo až do dospělosti. Celá ta rodinka je totiž velmi sympatická a většina dílů dostatečně vtipná. Ta závěrečná "prozření" a dojemná usmíření to sice skoro vždy trochu potopí, ale jinak je to vlastně ideální oddechovka. 70 - 80 % ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank Lambert a Carol Fosterová po krátkej známosti uzavrú manželstvo a spoja svoje rodiny. Carol je matkou dvoch dcér Dany a Karen a syna Marka. Frankove deti sú Al, J.T. a najmladší Brandon. Neskôr ku nim pribudla ich spoločná dcéra Lili. Spolu, postupne, "Krok za krokom" vytvorili štastnú, veselú, americkú rodinku, ktorá sa objavovala na obrazovkách a zabávala televíznych divákov počas siedmych rokov (1991-1998). Výborný, mierne výchovný, sitcom. **** ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Před lety jsem si z nudy zakroutil knoflíkem na stařičkém grundigu z tůzu a koukám, co se to tomu Bobbymu zase zdá? POMelu vyměnil za jinou Milfku, harantů plný barák (patrně zásobárna budoucích Džejárových jater), do toho zmatený či vyhulený katakungfu Mitchell.... No, pár minut mi sežrala snaha o orientaci. Spíše moralitka pro menší diváčky (a zastydlé panny), než krutopřísný sitcom, ovšem stále lepší než většina televizní zábavy. O hvězdu to zdvihá Christínka Lakinková, provždy zosobnění výrazu ,,kapesní prcátko". ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Krok za krokem je jeden z nejlepších rodinných sitcomů. Nejvtipnější je asi určitě Coudy ( Kouďák ), scény sním stojí opravdu za to. A když zrovna nebyl na scéně, chyběla tomu dost šťáva. Ale i bez Kouďáka to má něco do sebe. Pro pobavení to určitě stačí. Rodina Fosterů: Carol - Ovdovělá kosmetička, která se na Jamaice zamilovala do rozvedeného stavitele Franka Lamberta (kde se také vzali). Karen - Neustále se snaží stát modelkou. Mark - Inteligentní chytrý šprt, který je také fanouškem do počítačů. Dana - Panovační a snaživá holka, která se snaží být až přespříliš perfektní. Rodina Lambertů: Frank - Bezstarostní manžel a otec, který pracuje ve stavitelské firmě. John Thomas - Flákač, jeho nejlepší kamarád je Rich Halke. Alicia - Rozpustilé, svérázné, typicky americké děvče. Brendan - Nesmělý, bezstarostný a stydlivý kluk. / Viděné epizody z 1-7 série *160.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama