Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Haters gonna hate, ale ja som si to ako 25ročná celé pozrela znovu (nezamestnanosť neprospieva mojim voľnočasovým aktivitám) a nevedela som presne určiť, čo ma serie viac. Ako áno, je to sitcom, a ešte k tomu rodinný, čiže nad nejakou za vlasy pritiahnutou absurditkou typu "Codyho trafí trikrát za epizódu blesk a podobne" treba prižmúriť oči. Ale po pár dieloch som sa pristihla pri tom, že v situácii, kedy boli rozhádané dve strany, sa mi vždy videlo, že v práve je tá druhá. Ako napríklad, keď hysterická matka v štvrtej sérii otehotnela a urážala sa, že jej šesť ratolestí, rozmiestnených do klietok po troch, reagovalo pohoršene. No a potom také tie nezrovnalosti, ktoré uškodili celému seriálu z hľadiska akej-takej dôveryhodnosti - medzi piatou a šiestou sériou Lily zostarla z 0 na roky 4 (kdesi to tam bolo spomenuté), ale takému JT-mu ostalo stále nekonečných 19, a ešte mal aj tú drzosť si priviesť do izby frajerku. V 19-tich. Lol. Okej. Dosť bolo nadávania, zopár hlášok mi v pamäti ostalo, najmä z prvých sérii, a tie si asi z toho celého aj vezmem. Inak len podpriemerná pseudozábava pripomínajúca detstvo v 90's. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Seriál, u kterého jsem se sem tam uchechtla, navzdory tomu rodinnému dramatu, kolem kterého se vše točí. Některé postavy dokázaly být mnohdy otravné, stejně jako příjemné. Spojení dvou naprosto protikladných rodin a sledování jejich střetů byla zpočátku priorita seriálu, stejně tak jejich společné sžití. Jako takový spojovací článek mi tam přišel spíše Cody, nežli Carol a Frank. Cody měl za každou cenu pozitivní myšlení, sice lehce natvrdlé, ale podle všeho geniální. Abych pravdu řekla, po jeho odchodu odešla část mého zájmu seriál sledovat. Cody byl hodný, čestný, vtipný a podle mě i nejpropracovanější postavou celého sitcomu. Nicméně, zkrátka a jednoduše, jde o seriál plný pěkných střetů dvou skupin, kdy přijdou chvíle soupeření nebo naopak spojenectví. Pro tento seriál platí zlaté rčení 'co se rádo škádlívá, to se rádo mívá'. - "Dude." ()

Reklama

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Jako menší jsem tento sitcom sledoval právě na ČT1 v podvečerních hodinách. Pamatuji se, jak si Dana pořád utahovala z Codyho, a ten se tomu smál. Byla to čirá oddychová zábava nejen pro děti, ale i dospělé. Faktem však je, že pokud bych se na tento seriál díval dnes, už by asi tak vysoké hodnocení nedostal. Morální ponaučení zde bylo občas až příliš propagováno, ale s rodinkou byla docela srandu. (7/10) ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Že se dá na jediné luxusně napsané postavě vybudovat úspěch ukázala již Teorie velkého třesku. Nesmí se ovšem jednat o postavu totálně vedlejší. Ano, mluvím o Kouďákovi. Kdysi jsem viděl pouze první sérii a zasmál jsem se výhradně v situacích, kterých se účastnil. Zbytek postav za moc nestojí. Tamější humor už je zkrátka za zenitem. V době vzniku seriálu jsem nebyl ani v plánu a nyní mezi hromadou lepších sérií tento dřívější klenot zkrátka zaniká. Navíc jsem se dověděl, že v průběhu seriálu bude Kouďák vyhoštěn, takže je zřejmé, že seriál přestane za něco stát úplně. Dnes existují mnohem lepší seriály, se kterými bude ztrácet čas raději. Nostalgie se u mě žádná nekonala, takže s čistým svědomím ukončuji sledování a pálím odpad, protože ho zkrátka dávám každému seriálu, který utnu v počátcích. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Pátou hvězdičku ubírám za omyl s názvem "Blesk" a taky za místy až příliš do očí bijící moralitky (jako ten stokrát opakovaný výlet do Disneylandu mě už vážně lezl krkem), ale jinak se jedná o výrazný nadprůměrné americké sitcomové produkce. A možná i díky Frankovi bych se i kouknul na jeden díl Dallasu. ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Moře v úvodní znělce je naklíčované. Ve skutečnosti se vedle horské dráhy nachází parkoviště (které je na některých záběrech vidět). (Imazol)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama