Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer 2

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (128)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příložitostní sledovatel formulí nemá ani v nejmenším ponětí, co probíhá za oponou všech týmů a jak moc to ve výsledku souvisí s výsledky všech jezdců na okruzích. A přesně za tuhle oponu, do zákulisí sportu pro bohaté nás uvádí tenhle dobře zpracovaný seriál, který člověka v některých momentech napíná jak kšandy. Některé díly jsou zábavnější, některé jsou více kecací, ale každý má možnost si v tom něco najít. Za mě osobně povedená záležitost. 1. série - 85% ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K F1 jsem se dostala vlastne az v roce 2018, spiše nahodou, rok předtím jsem se stala fanouškem MotoGP a kolega tvrdil, že proč ne F1, tak jsem ze zvědavosti koukla na pár závodů a právě přesně si pamatuju závod v Monacu, kdy nikdo nevěřil, že to Daniel dá .... stále na závody koukám spíše sporadicky, MotoGP mi přijde zábavnější právě díky té absenci týmových strategií, yellow flag apod. motorky mi přijdou závodnicky čistčí, ale tenhle dokument ... má to větší adrenalin než většina závodu, ukazuje tu neuvěřitelnou politiku v zákulísí, ten mentální boj jezdců mimo trat .... dokonalost sama. Dala jsme to za dva dny :) ()

Reklama

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Konečne som si vychutnal po dlhých rokoch zas naplno napätie počas priebehu celej sezóny F1. Na prvých priečkach nieje takmer žiadna zábava. Ale dokument sa zameriava prevažne na stred poľa, kde neustále prebiehajú mikrosúboje medzi jednotlivými jazdcami a ich teamami. Týchto jazdcov som si obľubil a prežival som s nimi naplno každé ich výťazstvo alebo prehru. Aj keď v ich prídape výhra len málokedy znamená pódiové umiestnenie. ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Už první série a perfektní sonda do zákulisí stájí F1 mě uchvátila. V první sérii ještě chyběl Mercedes a Ferrari a tak bylo více prostoru pro stáje, které musejí rok co rok bojovat o udržení v seriálu. I tak ale šlo o podívanou, která tady dlouho nebyla. Po úspěchu první série a masáži fanoušků jsou v druhé řadě i stáje Mercedes a Ferrari. I když nechávájí prostor filmařům jen minimální a trochu se tak upozadily menší stáje, stále bylo co obdivovat. ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Netflix ty dokumenty prostě umí! Nikdy jsem nebyl fanoušek motoristického sportu. Přiznám se, že jsem viděl jen pár závodů formule 1 (a to asi ještě nikdy celý závod), a to je všechno. Tenhle dokument mě však chytnul a všechny 3 série (zatím jen 3 série) jsem sjel na jeden zátah. Kvalitu si to drží po všechny 3 série vysoko (a přidání Ferrari a Mercedes od 2. série zážitek jen vylepšilo). Ani ta BLM tečka na konci 3. série mě nijak nevadila. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (7)

  • Tato epizoda přeskočila druhý a třetí závod, Velkou cenu Bahrajnu a Velkou cenu Číny, a pojednává o čtvrté a páté Grand Prix. (Kubaaa97)
  • Ferrari a Mercedes odmítli účast v první sérii, do druhé se již oba týmy zapojily. (Kubaaa97)
  • Jules Bianchi (kmotr Charlese Leclerca) získal jediné 2 body pro tým Marussia F1 Team za celou dobu jejich působení v F1. Konkrétně to bylo ve Velké ceně Monaka 2014. (Matej.Krajci)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama