Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První celovečerní animované dobrodružství Scooby-Dooa míří do našich kin a slibuje skvělou podívanou! Zjistěte, jak to se Scoobym všechno začalo a podpořte Záhady s.r.o. při řešení jejich nejděsivějšího případu! Film vás zavede na samotný začátek přátelství Scoobyho a Shaggyho a konečně na velkém plátně uvidíte, jak s mladými detektivy Fredem, Velmou a Daphne, založili dnes již legendární srandabandu Záhady s.r.o. Po stovkách vyřešených případů musí teď ale Scooby a jeho parta přijít na kloub nejprekérnější záhadě všech dob. Zločin totiž nikdy nespí a svět má brzy zakusit zlobu přízračného bájného psa Kerbera. Začíná napínavý závod s časem! Psapokalypsa je na spadnutí a prima parta brzy zjisťuje, že pravým klíčem k záhadě může být právě Scooby. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (75)

Topco 

všechny recenze uživatele

Nový animovaný Scoob postráda (mysterióznu a tajomnú) atmosféru seriálu a snaží sa nadbiehať súčasnému masovému vkusu so silenou superhrdinskou tematikou okorenenou o prvky z „Ja, zloduch“. Škoda. PS: nečakajte žiadne hlbšie konflikty medzi postavami, ktoré priniesol seriál Záhady s.r.o. z 2010/2012. 2,5* ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

s popkulturně přecpanými meta-animáky se roztrhl pytel. jen škoda, že úvodní scéna tohohle konkrétního nastavila laťku šíleně vysoko: když Scooby ukradne falát kebabu, zahrabe ho do písku, a osamělý náctiletý emo Shaggy se s hroudou kebabu v písku pokusí skamarádit, pocítila jsem katarzi jako nikdy v životě. díky regiojete, že svým cestujícím poskytuješ takové kulturní klenoty. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojka je sice fajn, ale film jako takový je docela nepovedený...Celou dobu se žánrově hledá a nenachází- chvíli tu máme typický animák se spoustou vtípků, narážek a gagů, chvíli chabý pokus o sci-fi, potom zas hororová atmosféra a řecká mytologie, prostě naprostý mišmaš. A přesto, že se pořád něco děje, je to celkem nuda a zápletka je ohraná až to bolí- padouch, hrdinové, superhrdinové - a na konci zničení padoucha. Ne, nebude to patřit k povedeným animákům letošního roku a vlastně nevadí, že to nejde v kinech, ale docela mě to mrzí, protože jsem měl celkem vysoká očekávání a těšil jsem se...40% ()

LND odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně odfláknutá slátanina. Příběh je až neuvěřitelně hloupý a předvídatelný. Samozřejmě tady nechybí generická "vata" v podobě patetických rozmluv o přátelství a důvěře. Pokusy o vtip často vycházející z X factoru mě nechávaly naprosto v klidu, stejně tak i ostatní pokusy o vtip. Moderní americký divák ve školním věku se tomu ale jistě zasměje. Marně hledám něco, co bych na tomto filmu pochválil, bohužel. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Scoobyho jsem měl vždycky rád, staré hrané filmy jsem viděl několikrát a když jsem ráno zachytil seriál, pochopitelně jsem sledoval. Nový vysokoprofilový reboot (ačkoliv animace se s tou od Pixaru nedá porovnávat) je pochopitelně (a bohužel) zábava čistě pro nejmenší a já se u něj celkem dost nudil. Nicméně za dojímavý, lež jednoduchý závěr 6/10. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (14)

  • Z důvodu pandemie koronaviru se film neobjevil v kinech, vyšel pouze digitalně. (petr.koca)
  • Snímek měl dostat i pokračování, které neslo název „Scoob!: Holiday Haunt“ a které bylo i kompletně natočené – dokončený film však ihned putoval do trezoru, kvůli čemuž jsou šance na jeho uvedení nulové. Vedení Warner Bros. si tak mohla odepsat z daní náklady na výrobu tohoto animáku, které činily 40 milionů amerických dolarů. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama