Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První celovečerní animované dobrodružství Scooby-Dooa míří do našich kin a slibuje skvělou podívanou! Zjistěte, jak to se Scoobym všechno začalo a podpořte Záhady s.r.o. při řešení jejich nejděsivějšího případu! Film vás zavede na samotný začátek přátelství Scoobyho a Shaggyho a konečně na velkém plátně uvidíte, jak s mladými detektivy Fredem, Velmou a Daphne, založili dnes již legendární srandabandu Záhady s.r.o. Po stovkách vyřešených případů musí teď ale Scooby a jeho parta přijít na kloub nejprekérnější záhadě všech dob. Zločin totiž nikdy nespí a svět má brzy zakusit zlobu přízračného bájného psa Kerbera. Začíná napínavý závod s časem! Psapokalypsa je na spadnutí a prima parta brzy zjisťuje, že pravým klíčem k záhadě může být právě Scooby. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (75)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že chodíme s človíčkem pravidelně do kina, tak mám celkem přehled...Tenhle animák se podle mě moc nepovedl...Nejdříve to vypadalo, že to bude "před" serošem, ale nakonec se z toho vyklubalo něco z dnešní doby, ale ukradené z minulosti...Pár hlášek bylo dobrých, ale to je tak všechno...Ani žádný filozofický přesah, no prostě taková jednohubka pro malé děti...Za mě 50% ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojka je sice fajn, ale film jako takový je docela nepovedený...Celou dobu se žánrově hledá a nenachází- chvíli tu máme typický animák se spoustou vtípků, narážek a gagů, chvíli chabý pokus o sci-fi, potom zas hororová atmosféra a řecká mytologie, prostě naprostý mišmaš. A přesto, že se pořád něco děje, je to celkem nuda a zápletka je ohraná až to bolí- padouch, hrdinové, superhrdinové - a na konci zničení padoucha. Ne, nebude to patřit k povedeným animákům letošního roku a vlastně nevadí, že to nejde v kinech, ale docela mě to mrzí, protože jsem měl celkem vysoká očekávání a těšil jsem se...40% ()

Reklama

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo je klasika a jeho nová verze se snaží možná až moc jít s dobou. Z celé mytologie jeho univerza tak pobrali superhrdiny a další všemožné postavy a Scoob je tak ve výsledku obrovský mišmaš, který nestojí jen na vlastní značce. Když už dělali reboot, měli se soustředit pouze na základní partu a dát jim zcela nového padoucha a ne tu rvát někoho z jiné série. Samo sebou tu máme i hromadu popkulturních narážek na Netflix, DC, Harryho Pottera a další věci, což za mě coolness filmu opravdu nepřidává. Nevím no, v posledních letech se křísit staré značky Hollywoodu moc nedaří, měli by s tím radši přestat. 55% ()

LND odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně odfláknutá slátanina. Příběh je až neuvěřitelně hloupý a předvídatelný. Samozřejmě tady nechybí generická "vata" v podobě patetických rozmluv o přátelství a důvěře. Pokusy o vtip často vycházející z X factoru mě nechávaly naprosto v klidu, stejně tak i ostatní pokusy o vtip. Moderní americký divák ve školním věku se tomu ale jistě zasměje. Marně hledám něco, co bych na tomto filmu pochválil, bohužel. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, ale karty jsou již desítky let rozdány jasně. Fred je silný vůdce, Daphne empatická kráska, Velma ta chytrá a Shaggy se Scoobym jsou Shaggy se Scoobym. Záhada, zápletka, vyšetřování, vyřešeno a jde se na párek. A je jedno, jestli jde o 20minut seriálu, pokus se skutečnými herci nebo první celovečerní animovaný snímek……takže asi tolik :D ()

Galerie (66)

Zajímavosti (14)

  • První film se Scoobym, který se nejmenuje Scooby-Doo, ale jen Scoob! (Jirka.J)
  • V českém dabingu Darstadly v rozhovoru s Fredem řekne: „Pan Hádek tady zůstane se mnou,“ na což Fred odpoví: „Kryštof nebo Matěj?“ Samozřejmě se jedná o odkaz na české herce a bratry Kryštofa a Matěje Hádkovi. (Matej.Krajci)

Reklama

Reklama