Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První celovečerní animované dobrodružství Scooby-Dooa míří do našich kin a slibuje skvělou podívanou! Zjistěte, jak to se Scoobym všechno začalo a podpořte Záhady s.r.o. při řešení jejich nejděsivějšího případu! Film vás zavede na samotný začátek přátelství Scoobyho a Shaggyho a konečně na velkém plátně uvidíte, jak s mladými detektivy Fredem, Velmou a Daphne, založili dnes již legendární srandabandu Záhady s.r.o. Po stovkách vyřešených případů musí teď ale Scooby a jeho parta přijít na kloub nejprekérnější záhadě všech dob. Zločin totiž nikdy nespí a svět má brzy zakusit zlobu přízračného bájného psa Kerbera. Začíná napínavý závod s časem! Psapokalypsa je na spadnutí a prima parta brzy zjisťuje, že pravým klíčem k záhadě může být právě Scooby. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (75)

mosnak 

všechny recenze uživatele

V komentářích jsem četl názory jako "klasický Scobby Doo" a podobně, ale s tím absolutně nesouhlasím. Klasický Scobby Doo je úplně někde jinde než tato slátanina. Začátek ještě jde, dokonce je i vtipný, ale potom co se tam objeví ten rádoby akční hrdina, tak jde všechno do prdele. Ani mého syna to nebavilo a to Scobbyho žere - 20% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, ale karty jsou již desítky let rozdány jasně. Fred je silný vůdce, Daphne empatická kráska, Velma ta chytrá a Shaggy se Scoobym jsou Shaggy se Scoobym. Záhada, zápletka, vyšetřování, vyřešeno a jde se na párek. A je jedno, jestli jde o 20minut seriálu, pokus se skutečnými herci nebo první celovečerní animovaný snímek……takže asi tolik :D ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Scoobyho jsem měl vždycky rád, staré hrané filmy jsem viděl několikrát a když jsem ráno zachytil seriál, pochopitelně jsem sledoval. Nový vysokoprofilový reboot (ačkoliv animace se s tou od Pixaru nedá porovnávat) je pochopitelně (a bohužel) zábava čistě pro nejmenší a já se u něj celkem dost nudil. Nicméně za dojímavý, lež jednoduchý závěr 6/10. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Trojrozměrný Scooby Doo mi přišel méně potrhlý než jeho kreslení předchůdci, což je rozhodně plusovým bodem. V tomto případě nejde ani tolik o řešení záhad a demaskování padoucha, jako spíše o jeho pronásledování, přičemž se v popředí nachází trable mezi členy Záhad s.r.o. zažívajících menší vztahovou krizi. Vedle toho film představuje další zajímavou partu, která se také snaží dopadnout zlosyna. Příběhově obsahuje Scoob! několik zkratkovitých a scenáristicky divočejších míst, avšak já jsem se i přesto vesměs bavil a v závěru jsem se nechal i lehce dojmout. I když se jedná primárně o snímek pro mladší publikum, myslím, že obsahuje i místa, která osloví i dospělého diváka. P.S. Po zhlédnutí filmu se člověk už nikdy nebude dívat stejně na bowlingové koule. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že chodíme s človíčkem pravidelně do kina, tak mám celkem přehled...Tenhle animák se podle mě moc nepovedl...Nejdříve to vypadalo, že to bude "před" serošem, ale nakonec se z toho vyklubalo něco z dnešní doby, ale ukradené z minulosti...Pár hlášek bylo dobrých, ale to je tak všechno...Ani žádný filozofický přesah, no prostě taková jednohubka pro malé děti...Za mě 50% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (14)

  • V českém dabingu Darstadly v rozhovoru s Fredem řekne: „Pan Hádek tady zůstane se mnou,“ na což Fred odpoví: „Kryštof nebo Matěj?“ Samozřejmě se jedná o odkaz na české herce a bratry Kryštofa a Matěje Hádkovi. (Matej.Krajci)

Reklama

Reklama