Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(130)

Obsahy(1)

Animovaný seriál inspirovaný oblíbeným britským humoristickým seriálem o naivně sobeckém dítěti panu Beanovi. Pan Bean žije ve svém bytě spokojeným životem, stará se o svého milovaného medvídka Teddyho a vůbec by neměl problémy, nebýt... Jeho bytná paní Wicketová a její zlá kočka Škrábal mu nedají pokoj. K tomu se ještě přidají takové věci jako únosci medvídků, nedostatek slunce na pláži, nebo jarní úklid a katastrofa je hotová. (monolog)

(více)

Recenze (74)

Margerie 

všechny recenze uživatele

Na hraného Mr. Beana to samozřejmě nemá, ale i tak jsem se slušně bavila. Chce to teda ztišit zvuk, páč to co se line z repráků je občas fakt příšerný a za těch 10 minut by vás sousedi asi zabili. :-) Ale jinak je to povedený seriál, u kterého trochu nechápu poměrně nízké hodnocení. Animace je slušná, Mr. Bean si je hodně podobný i mimikou a gesty, a zase to posunuje jeho hranice trošku dál, protože co si budeme povídat, tužka a papír toho občas snesou víc než film - viz hned první díl. 75% ()

Manarit 

všechny recenze uživatele

Mr. Beana jsem nikdy neměla ráda, spíš úplně naopak. Hraná postava mi přišla strašně přiblblá, ale animovaný Bean je poměrně líbivý. Přestože jsou situace pořád extrémně komincké a parodické, nedosahují extrému předlohy. Animace je jednoducha a hezká, a přestože nejde o nějaký výkvět animovaných filmů, příznivce žánru nejspíš neurazí :D ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Curtis .. Velmi slabý animovaný odvar dobrodružství Mr. Bean. Rowan Atkinson zde vystupuje pouze hlasem a to v případě jeho komiky je ten poslední a minimální prvek. Tím pádem je většina osobitého humoru a zábavy ta tam a zbude jen několik průměrně zábavných epizod, které se ztrácí v celkové nudě a šedi. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mentálne retardovaný, autistický, nemý idiot Mr. Bean (pán Fazuľa) mi bol vždy protivný. Dementný, popletený, zakomplexovaný, degenerovaný Angličan. Nikdy som mu neprišiel na chuť. Tento druh humoru je mi úplne cudzí. Rowan Sebastian Atkinson v jeho životnej úlohe ma dokázal tak akurát znechutiť a občas i mierne nasrať. Tie jeho ksichty a pazvuky ma doslova rozčuľovali. Bolo mi z neho trapne. Takže ani animovaná verzia tejto anglickej debility ma vôbec nezaujala. * ()

P.V odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovsky špatné. V žádném případě si to nezaslouží obsahovat v názvu "Mr. Bean". S původním hraným seriálem se tato fraška nedá ani zdaleka srovnávat. U této animované verze jsem se ani jednou nezasmál, vtipy mi přišly neskutečně suché, místy až trapné a nic víc tento seriál nabídnout nemůže. Tohle už nechci nikdy víc v životě vidět, pro mě existuje pouze jeden Mr. Bean. ()

Galerie (148)

Zajímavosti (3)

  • Beanova paní domácí se jmenuje Julia Wicket a její kočka se jmenuje Scrapper. (SONY_)

Reklama

Reklama