Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Dosť slabé, proste len komerčné dielo plné hlášok, ktoré doň nepatria. Iste sa na tom dá zabaviť, staršia generácia si dokonca zaspomína, no okrem pár vtípkov, to bolo bez riadneho príbehu, proste len taká jednoduchšia rozprávka, ktorá nie je ničím extra výnimočná, dokonca ani hudba nie je tak pekná. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie animovaného triptychu spoločnosti Walt Disney Pictures - "Leví Kráľ" sa výrazne líši od svojich predchodcov. Celý príbeh sa tento krát točí okolo dvoch postavičiek, ktoré sa svojimi krátkymi štekmi starali o humor v predošlých častiach, Timona a Pumba. Takže veľa levov nečakajte. Tí sa tam len tak mihnú. Mne to nejak výrazne nevadilo. Tento diel by som dokonca označil ako najzábavnejší z celej série. Odpadlo to mazlivé výchovné pojatie a pribudlo viacej vtipu. Nehovorím, že "Hakuna Matata" je najlepší diel, ale pobavil ma skvele. Výborný celovečerný bonus. *** ()

Reklama

Guran 

všechny recenze uživatele

Snímek nás zavede do stran Timona a Pumby a do událostí co se už v předchozích dílech staly, akorát tady to bude v jiném pohledu. Film začíná v kině, Timon zmáčkne ovladač a promítá se nám jejich příběh co zažili. Krásně uzavřená série úspěšného Lvího krále, opravdu před filmařema smekám. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Celkem se mi to líbilo, film plný neskutečných hlášek v podání mé oblíbené dvojice Timona a Pumby. I když dodatečně cítím, že původní film je velmi shozen v mnoha scénách, i když vtipně. Ale např. scéna, kdy se zvířata klaní narozenému Simbovi je v původním filmu dechberoucí a tady působí hodně shozeným dojmem. Ale co, stejně jsem se dobře bavil, Hakuna matata! ()

anli 

všechny recenze uživatele

Treti cast disneyovske Lvi trilogie,ke ktere jsem pristupoval velmi skepticky,nebot uz druhy film byl slusne zklamani.Studio si vybralo postavicky Timona a Pumby jako hlavni hrdiny a to film vlastne zachranilo.Scenar je vlastne spojovani jedne vtipne scenky za druhou,prospikovane spoustou hlasek parodujicich cokoliv,co prislo tvurcum na mysl.Tyto dve postavy si studio vybralo velmi moudre,nebot bez nich by film nebyl ale vubec o nicem.Takhle je to velmi slusna rodinna komedie,ktera se originalu sice nevyrovna,ale slusne predstihuje druhy film trilogie.U me hakuno matatovskych 70%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • V čase 25:25 si našli Pumba a Simon domov za Lví skálou sestavenou z kamene. Pumba sotva proleze malým otvorem. Poté, co je vyruší Simba se svojí písní (v čase 27:35), tak Pumba vylézá z obydlí bez obtíží. Lví skála je v záběru v pozadí špatně natočená, protože by jejich úkryt měl být správně za skálou (Simon se díval za to, co viděl viz čas 23:10). (vera35713)
  • Timonův příběh o tom, jak opustil svoje stádo, je založen na krátké scéně vystřižené z "Hakuna Matata" ve Lvím králi (1994). (HappySmile)
  • V části, kde Timon mluví s opičákem a dívá se po okolí, tak mu v jednom záběru chybí půl ruky. (KajusaK)

Reklama

Reklama