Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Celkem se mi to líbilo, film plný neskutečných hlášek v podání mé oblíbené dvojice Timona a Pumby. I když dodatečně cítím, že původní film je velmi shozen v mnoha scénách, i když vtipně. Ale např. scéna, kdy se zvířata klaní narozenému Simbovi je v původním filmu dechberoucí a tady působí hodně shozeným dojmem. Ale co, stejně jsem se dobře bavil, Hakuna matata! ()

Lukas__ 

všechny recenze uživatele

Rozhodně víc sedí originální název Lví král 1 a půl, protože je to výhradně recyklace 1 jen z pohledu Timona a Pumby, problém je že fungovali jako dobrá komická vsuvka, ale celý film jen z jiného pohledu úplně potahat nedokázaly, navíc když jednou za čas prolomí čtvrtou stěnu a film se narovinu stopne než si to prase v kině dojde pro jídlo, ..., tak to ještě víc vytrhuje z příběhu. ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Podstatně slabší kousek, který nebylo třeba vůbec tvořit...už to není rodinná zábava, ale spíše jen něco, co zabaví děcka u televize. Tenkrát jsem na tom byl z nostalgie v kině, ale Timor s Pumbou jen těžili z dobrého jména a zasypávali nás jednoduchým humorem. Kolikrát to nebylo ani vtipné. Ale žádný průšvih to také nebyl, jen to zkrátka oproti prvnímu a druhému dílu cílilo na omezené množství diváků. Váhám mezi dvěma či třemi hvězdami, ale po dnešním maratonu se nemůžu zbavit dojmu, že zde šlo skutečně jen o dotěžení značky. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

S třetím dílem se vrátila i kvalita dílu prvního, dokonce jsem se bavil více než u jedničky. Větší komediální ražení muselo samozřejmě někde ubrat, a sice u příběhu, který pochopitelně nemůže být tak silný jako u předchůdců. Budu se zase opakovat: nebýt "muzikálních" čísel, měla by každá část trilogie ode mě ještě o hvězdičku navíc, ale holt je to Disney. A když už mluvíme o disneyovkách: ten závěr byla fikaná propaganda. :-) P.S.: Pokud někdo obviňuje Kozí příběh z kopírování Shrekova osla, nechť se podívá na Pumbu. :-P ()

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Koukatelné, ale přeci jenom trochu zbytečné. Rozpitvávat příběh prvního dílu z jiného pohledu může sice znít zajímavě, ale ve výsledku se jedná o zoufalé roubování původních scén na nové nápady. Co se týče vtipů, tak je jich naštěstí pořád dost, takže těch 73 minut příběhu uteče celkem rychle. Finální hodnocení: Průměrná disneyovka se vším všudy. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • V čase 25:25 si našli Pumba a Simon domov za Lví skálou sestavenou z kamene. Pumba sotva proleze malým otvorem. Poté, co je vyruší Simba se svojí písní (v čase 27:35), tak Pumba vylézá z obydlí bez obtíží. Lví skála je v záběru v pozadí špatně natočená, protože by jejich úkryt měl být správně za skálou (Simon se díval za to, co viděl viz čas 23:10). (vera35713)
  • Píseň, kterou zpívá Timon, "That's All I Need", je předělané verze "Warthog Rhapsody", což je předchůdce písně "Hakuna Matata". (HappySmile)

Reklama

Reklama