Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z prvních spin-of ke Hvězdným válkám. Han Solo (Harrison Ford) je na návštěvě rodné planety svého přítele Chewbaccy (Peter Mayhew). Chtějí zde oslavit svátky zvané Wookiee (něco jako Vánoce), ale vše se jim snaží překazit agenti galaktické říše, kteří jim jsou v patách. Han Solo se zde také seznámí s příbuznými kapitána Chewbaccy, s otcem Itchyem (Paul Gale), manželkou Mallou (Mickey Morton) a synem Lumpym (Patty Maloney). Ukáží se zde i R2-D2 a C-3PO. (Terva)

(více)

Recenze (63)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je ukrutná zhovadilost, opravdu nesmírných rozměrů, už jen, jak to začíná - dva podivní kříženci piskořů, panenky Chukie a příliš dlouho používaných kartáčů na schody, kteří se pokouší vydávat za rodinku Chewbaccy/Žvejkala, se tu dívají na jakousi odpornou galaktickou verzi ein kessel buntes s něčím, co vypadá jako zběř jugoslávských válečných prchlíků v homoerotických oblečcích zářivých barev, co se vydávají za cirkusáky, aby je pustili přes hranici a proto se snaží improvizovat, když jim někdo řekne, ať ukážou, co cirkusálního dokáží. Což, pokud by někdo nepochopil, tak tím myslím, že to opravdu vypadá nedobře. A veškeré humory jsou tu rakovinotvorné, třebas když se Žvejkalovo manželka (popis viz výše + zástěra) pokouší vařit podle tv kuchařky, nebo.. Nebo cokoliv jiného, ok je tu relativně snesitelná animovaná část, která by se klidně hodila do animované sbírky krátkých scifi povídek Heavy Metal, ale to je zoufale málo. No.. Na druhou stranu, je to prostě poplatné totálně béčkové, soudobé, televizní zábavě a vzhledem k tomu, že se vysílalo jen jednou a pak se to zavřelo do trezoru, tak jsem nakonec lehce smířlivej. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že HVIEZDNYM VOJNÁM televízia nesekne. Všetko je tu neskutočne lacno vyzerajúce, pričom vesmírne scény sú len vystrihnuté zábery z originálneho filmu, herci nehrajú, iba ,,sú tam,, a tie hudobné čísla tam pasujú asi ako mníška do bordelu. Určené iba, opakujem IBA pre fanúšikov ságy, ktorí jediní majú šancu to prežiť bez úhony. A určite by som to nepustil haterom tohto Hviezdnevojnového eposu, len by som ich utvrdil v tom, čo tvrdia už celé dekády ( ale iba oni ). Že STAR WARS sú trápna sračka. ()

Reklama

Karlosik_4 odpad!

všechny recenze uživatele

ÍÍÍÍÁÁÁU UÁÁÁÍÍ ano, přesně tohle a mnohem víc se toho ve filmu dozvíte, že nevíte co to znamená? Já taky ne, protože tento film má vysvětlí tak maximálně to, jak udělat nějakej koláč, ale neřekne vám to celé. Přejdu to, že tam bylo nějaké mezigalaktické Péčko, protože tam byl i fajn animák s  Bobba Fettem. Děkuji pěkně, ale podruhé již opravdu ne. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Pokud jako fanoušci Star Wars dokážete přijmout možnost krátké muzikálně-komediálně-sváteční odnože své oblíbené série, budete se královsky bavit. Osobně jsem se dlouho tak nenasmál. Je ovšem otázka, zda byl takový i původní záměr při natáčení, avšak to už bych nechal subjektivnímu výkladu. Obzvláště scéna při které Han Solo "vycuká" imperiálního vojáka k sebrání blasteru, při kterém dotyčný voják přepadne přes zábradlí, je z komediálního hlediska přímo geniální a hraničí až s parodií sebe sama. Chewbaccova rodinka je také nepopsatelná! ()

Nathaniell odpad!

všechny recenze uživatele

Být feťákem má svoje výhody. Jednou z nich je ta, že se vám může líbit TOHLE... ... Jenže já nejsem, KURVA, feťák!!! ... ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (15)

  • Planéta, na ktorej žije rasa Wookie, sa tu volá Kazook. Toto meno vtedy zvažoval George Lucas, no neskôr ho zmenil na Kashyyk. Toto meno sa používa v kánonických dielach. (ČSFD)
  • Ve chvíli, kdy se moderátor pořadu Noční Show Conana O’Briena (od r. 1993) Harrisona Forda na film zeptal, herec zavrtěl hlavou a pronesl, že na film už zapoměl. (Terva)
  • Hlavní herci, ktorí sa v tomto špeciáli objavili, ako aj samotný George Lucas, sa k tomuto dielu radšej nevyjadrovali. Len Carrie Fisher (princezná Leia) o tom bez problémov hovorila. (ČSFD)

Reklama

Reklama