Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Druhá série Lokiho pokračuje po šokujícím finále, kdy se Loki ocitne v bitvě s Úřadem časových odchylek. Spolu s Mobiusem, B-15 a týmem nových i vracejících se postav se Loki pohybuje ve stále se rozšiřujícím a stále nebezpečnějším multivesmíru a hledá Sylvii, soudkyni Renslayerovou, slečnu Minutku a pravdu o tom, co to znamená mít svobodnou vůli a velkolepý cíl. (mikki089)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (122)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoci, ale pro mě byla druhá sezóna Lokiho po nářezové první po většinu série velkým zklamáním a slabounkou čtvrtou hvězdičku pro mě zachránilo až krásně odsýpající finále. Z novinek mě tu nezasáhlo téměř nic. Ouroboros je pro mě nezajímavá postava, Sophia Di Martino tu má příšernou paruku (v posledním díle ve flashbacku jsem se ujistil, jak je fakt hrozná), Victor Timely je naprosté mrhání potenciálu, jaký skrývá do budoucna Kang v podání dokonalého Jonathana Majorse (snad na to vůbec dojde, fňuk), ale hlavně...hlavně je tu naprosto nezáživný děj, který se motá v kruhu, což většinou nereflektuju, ale tohle bylo vyloženě do očí bíjící a když už se dostaneme někam jinam mimo otřepané kulisy TVA, je to spíš nuda to sledovat (celá návštěva Victora v minulosti). Až ve finále se konečně začlo něco dít, režisér epizody k tomu vrhl parádní hudbu a mně těch 50 minut uteklo jako voda. A Tom Hiddleston v MCU bude citelně chybět (pochybuji, že kdy bude třetí série nebo se někdy objeví v tak velké roli). Takže zklamání, které mírně rozmělnilo finále. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„NEHREJ SI NA HRDINU. SEŠ PARCHANT. A SKVĚLEJ…“   Nejsložitější a ne moc zábavnej seriál. Strašlivě moc povídání s minimem vtipu i akce, ale zato se spoustou chaosu v uzavřeným prostoru – tedy v místnosti. O to veselejší to je, když ji (čirou náhodou) opustěj… Bavili mě poslední dva díly. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) McDonalds ve více než 100 zemích nabízí menu „As Featured In“ s „položkami“, které se objevili ve filmech nebo hudbě.  30. srpna 2023 na 3 dny předělal svoji restauraci v Brooklynu na retro z roku 1982, tak jak ji můžeme vidět v seriálu. 2.) Thx za titule „Vojtěch Kostiha“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Druhá série Lokiho trpí jistou nevyvážeností, se kterou se potýkala i řada minulá, ale tentokrát je bohužel o trošku více znát. Kdyby měly obě série o jeden nebo dva díly méně, bylo by to určitě lepší, ale tvůrcům se upřít nedá, že to zvládli zakončit skvěle. Jak bylo avizováno, jsou to víceméně dvě části jedné knihy, která je nyní uzavřená a bude se na ní v budoucnu stavět. Škoda, že ostatní projekty od Marvelu nemohly být taktéž podobně kvalitní, jelikož mimo Lokiho měly kvalitu akorát lehce nadprůměrnou a pak to šlo už jenom dolů. Co bych seriálu ale vytknul je výběr postav, kdy nenabízí příliš zajímavé figury, což by se ale v šíleném prostředí TVA nabízelo. OB jakožto nováček do party to ale trochu napravil, byť by magorů a zvláštních individuí mohlo být kvůli nekonečnu variací v seriálu více. Pokud se bude budoucnost Marvelu alespoň trochu blížit kvalitám Lokiho, budu jen rád, ale bojím se, že éra komiksovek skončila a my teď akorát sledujeme jejich postupný odchod ze scény. (Což nemusí být nutně špatně). Hodnocení: 80 % ()

rexino 

všechny recenze uživatele

Objektívne to asi 5 nie je, ale pri shitshow menom MCU phase 4 a 5 je toto ťažký nadpriemer. Inovatívne nápady mimo zaužívaných chodníkov v MCU, veľmi zaujímavo je prevedená aj kamera (dôraz na tváre postáv) v spolupráci s interiérmi, ktoré v Disney už nadobro chceli obetovať technológii VOLUME. Taktiež hudobný podmaz je viac ako "dajte mi niečo epické od treťotriedného učňa od Hansa" a ústrednú dvojicu (Loki + Mobius) si vie človek obľúbiť. Loki dostal na svoj záver pekný charakter development a to je niečo, čo si v súčasnom stave komiksoviek treba vážiť. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Loki se v rámci MCU seriálů vymyká naprosto vším. Zatímco jinde nemám moc důvěry v závěrečné epizody, tady jsem věděl, že to dopadne dobře. Vše dává smysl, vše má své vysvětlení a vše se zde zakončí na jedničku. Charakterové oblouky jsou emocionální a nikdo nepřijde nazbyt. Jednotlivé vztahy fungují organicky a vtahují vás do děje v každém dialogu. Vypíchnout se musí bravurní režie. Kompozice záběrů, (ne)střih jednotlivých scén či vizuální efekty doplněné o kulervoucí hudební podkres činí z Lokiho krásný úkaz, že to jde. Že je MCU schopno vyprodukovat kvalitní seriál, stoprocentně funkční a plný příběhových i režisérských nápadů, které u pomalu upadajícího univerza nemají obdoby. Naděje do budoucna? Jo, ale opatrně… nechceme se znovu spálit. Každopádně je Loki jednoznačně doporučeníhodný seriál. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (10)

  • Na úplném konci titulků zazní hláška: „You died! Insert your coin, loser,“ což odkazuje na konec hry v arkádové hře „Zaniac“. Tato hra je založena na stejnojmenném filmu, který natočil ve fiktivní časové lince X-5 (Rafael Casal), jenž hlášku také namluvil. (UhLee)
  • Caseyho (Eugene Cordero) varianta v této epizodě je Frank Morris, což je jeden z vězňů, kteří opravdu uprchli z věznice Alcatraz v červnu roku 1962. Jeho „zmizení“ ze svojí reality je pomrknutím na skutečnost, že Morris po jeho útěku již nikdy nebyl nalezen. (NiWi)
  • V této epizodě je k vidění mezititulková scéna. (Rominator)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama