Reklama

Reklama

Tenkrát poprvé

(seriál)
  • USA Never Have I Ever
Trailer 1
USA, (2020–2023), 19 h 5 min (Minutáž: 22–33 min)

Kamera:

Rhet Bear

Hrají:

Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Ramona Young, Martin Martinez, Mark Collier, Isai Torres, Adam Shapiro, Lee Rodriguez, Gilberto Ortiz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Američanka indického původu prodělala traumatický rok a teď chce hlavně místo outsidera být oblíbená. Jenže kamarádi, rodina ani její pocity jí to neulehčují. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (53)

Chen 

všechny recenze uživatele

Námět je na první pohled klasický, nerdovitá studentka se zakouká do školního hezouna, ale je patrné, že se na seriálu podílí Mindy Kaling (ostatně, její mládí posloužilo jako inspirace), takže vtípky jsou obvykle chytře napsány, humor je úderný a byť si u každého dílu asi nepotrháte bránici, tak to má svižné tempo, sympatické herecké výkony a roztomile si to utahuje z indických stereotypů. A musím říct, že se povedla každá ze čtyř řad a dokonce i finále (nevím jak vy, ale v poslední době mám pocit, že málokterý seriál dokáže nabídnout uspokojivý konec). ()

MICHAEL73 

všechny recenze uživatele

Každé rozloučení bolí a se závěrečnou čtvrtou sérií končí i jedna velmi sympatická éra, kdy jsem si po dobu tří let každý rok na začátku léta dával tuhle milou oddechovku z amerického středoškolského prostředí. Nikdy nezapomenu na to, jak velmi nespravedlivě jsem na základě zbytečných předsudků odsoudil tento seriál, když jsem poprvé uviděl upoutávky. Ale, jak už to bývá, jen co jsem tomu dal šanci, úplně mě to svléklo z omylu. Nevěřím, že jsem se tak spletl. Nejenže postavy v této oddechové komedii někam směřují, ale jsou své. Samozřejmě, seriál nenabídne nic nového hledačům talentů mezi seriály, obsahuje vše, co všichni z podobných seriálů známe = milostné trojúhelníky, objevování své sexuality, hádky s rodiči, zkrátka úplně vše. Přesto všechno je seriál Tenkrát poprvé SVŮJ. Představuje nám totiž hned několik postav, u nichž zkrátka velmi brzy získáte takové sympatie, až byste rádi, aby byli vašimi skutečnými kamarády a vy je mohli poznávat a zažívat typické středoškolské mejdany spolu s nimi. Neuvěřitelné, jak se obyčejná oddechovka může stát srdcovkou. 4. série, 9. díl, poslední scéna = nikdy nezapomenu na to, jakou dávku emocí to ve mně vyvolalo a že jsem opravdu byl schopný si u takového seriálu zcela upřímně pobrečet. To už něco znamená. Bez ohledu na to, jak kriticky seriál můžou lidé hodnotit, bez ohledu na to, jak neoriginální se může mnohým zdát, je svůj, je osobitý a je sympatický. Děkuji tvůrcům a dávám mu usměvavé sbohem. ()

Reklama

Roby 

všechny recenze uživatele

Když porovnám s žánrově podobným Netflix seriálem Daybreak, tak ho Tenkrát poprvé jasně předčí. Čekal jsem málo a dostal mnoho a to mě vždycky potěší. Bylo to poutavé, zábavné, kulturně zajímavé a středoškolské problémy zpracovány způsobem, který na mě nekřičí z každé druhé scény trapnost!!! No a vypravěč John McEnroe byl prostě nelepší. Jeho trefné hlášky mě dokázali nejednou rozesmát. Seriál můžu doporučit i lidem jako jsem já, kteří tento žánr nesledují a nevyhledávají. ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukázka toho, že i tak jednoduchá a klasická zápletka může stále ještě bavit a fungovat, a to i po tom, co jsme tohle známé klišé o školním hezounovi a nevýrazné chytré studentce viděli nesčetněkrát v mnoha podobách. Devi je většinu času opravdu na proplesknutí jak ze strany rodiny, tak ze strany kamarádek a spolužáků, nicméně stále si dokáže zachovat jakousi sympatii, díky které nutně potřebujeme vidět, co ještě přijde a trochu ji i fandíme. Celou dobu se točíme kolem klasických dramat, které najdeme v každém filmu a seriálu z prostředí střední školy, ale tady si s ním poradili zase úplně jiným způsobem a po svém, s jiným stylem humoru a jistou nadsázkou, která to celé zaobalila do takové zvláštní bubliny. Ale i přes tu lehkost doprovázející i závažnější témata, než jsou vztahy a sex, to dokázalo nakonec dojmout. Téměř jsem se nemohla odtrhnout a zhltla to za dva večery. Nejvíc ze všeho se mi ale líbil originální styl vyprávění z pohledu Johna McEnroea, to byla prostě pecka. Kdyby se další sezóna vydala stejným směrem, bylo by to fantastické. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Průměrná podívaná. Občas nuda. Je to celé předvídatelné, žádné překvapení se nekoná. Co mě ale vadilo nejvíc byla, když to řeknu slušně primitivita postav. (Takhle by se vážně někdy někdo choval ? Nebo to bylo celé v nadsázce a jen jsem to nepochopila?) Nechci tenhle seriál úplně odsuzovat, myslím, že nejsem cílovka....a koukat se na to dá, bohužel to je tak všechno. ()

Galerie (839)

Zajímavosti (6)

  • Scéna, kdy na Maitreyi Ramakrishnan zaútočil pes, nebyla scéna nijak upravována nebo trikově zpracována. Na herečku reálně zaútočil pes. (orionn12)

Reklama

Reklama