Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie: Transformánie

  • USA Hotel Transylvania: Transformania (více)
Trailer 2

Když se Van Helsingův záhadný vynález zblázní, Drak a jeho kámoši se promění v lidi a z Johnnyho se stane příšera! Drak a Johnny ve svých nových, nesourodých tělech se musí spojit a najít lék. S pomocí Mavise a Drakovy party hledají způsob, jak se změnit do původní podoby, než se jejich proměna stane trvalou. (Prime Video)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (77)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Monstra se promění v lidi, Johnny se promění v monstrum a všichni musí zjistit, že rodina je to nejdůležitější na světě, i když si občas její členové nerozumí. Čtvrtý Hotel Transylvánie dělá to samé, co předchozí tři filmy. Jenže v nich ta grotesknost a přepálenost fungovala o dost lépe než tentokrát. Čtyřka občas působí jako film, kde se tvůrci rozhodli nezkoušet nové nápady a namíchali devadesát minut z toho, co fungovalo minule plus přidal na řevu a křiku. Transformánie je asi nejuřvanější film, jaký jsem kdy viděl. Ale pokud pořád nemáte téhle party dost, mohli byste být spokojení. Hraje se tu na jistotu tak moc, až mě to tentokrát poprvé regulérně nudilo. A vlastně i dost otravovalo. . ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Na nápad udělat z monster lidi jsem se hodně těšil. Jenže celý film vlastně vyšuměl úplně do ztracena. Nejlepší byl Frankie, ale ostatní monstra absolutně nevyužitý potenciál. Absence Sandlera či Jamese není patrná, ale celkově ten film prostě působí jako laciná výplň, jako nějaký vánoční speciál bez Vánoc. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pro rodinku Drákulových jsem měl vždycky slabost a ačkoliv se tu jde viditelně co se týče smysluplnosti příběhu dolů, i čtyřka mě celkem bavila a i když se změnil po třech dílech režisér, přijde mi to kvalitativně na stejné úrovni. Nejvtipnější na tom je vyhazov Adama Sandlera z finančních důvodů a najmutí imitátora, takže to vlastně vůbec není poznat. Další díl bych si klidně rád za pár let dal, snad se prodej filmu Amazonu Soňákům vyplatil. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zatim nejslabsi dil ze serie, v podstate naprosto zbytecny pokracovani, kde i ten Sandler se jim na to uz vysral. Dejove sice klasicka blbost, ale tentokrat uz se film snazi i lehce poucovat o dulezitosti rodiny a podobne a bohuzel je to na ukor forku. Kdyz se nad tim tak zamyslim, tak jediny vtipny sceny jsou Draculovo cesta dzungli, to ostatni je jen takova vata s kupou starejch znamejch sympatickejch postav, jejichz premena je naprosto nevyuzita. Slabsi 3*. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla svého času výborná,ale s každým dalším pokračování jde Hotel Transylvánie víc a víc do řitě.Už trojka se pohybovala chvílemi na hranici snesitelnosti a tady už je to místy dost za ní.Hlavní podíl na tom má Johnnyho postava,která je neskutečně debilní a otravná a i když věřím,že děti bude bavit,každý dospělý divák z ní zákonitě musí dostat kopřivku.Samotný příběh není nijak originální,ale určitě se z proměn lidí v příšery a příšer v lidi dalo vytěžit víc,než pár povedených vtípků a víc nic.Zamrzí i absence Adama Sandlera.Jeho náhradník se sice snaží přiblížit jeho hlasovému projevu seč mu hrdlo stačí,ale není to ono.To,že nakonec nový hotel skončil přímo na Amazon Prime,tak není vůbec překvapení....40% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Ve 22. minutě Drákula zhypnotizuje Denise, ačkoliv je Denis také upír. (Moonys)

Reklama

Reklama