Reklama

Reklama

No One Saw a Thing

(seriál)
USA, 2019, 4 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokument skúma doposiaľ nevyriešenú vraždu z roku 1981 v Skidmore, Missouri, kde v danom období žilo okolo 60 ľudí. Napriek minimálnemu počtu obyvateľov "nikto nič nevidel", pričom postoj všetkých týchto ľudí sa pravidelne pri ďalších zločinoch, ktoré sa v Skidmore v nepravidelných intervaloch objavujú, opakuje. Jedna zo zásadných otázok teda je: PREČO? (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (4)

gazogazo 

všechny recenze uživatele

FUENTEOVEJUNA po americku.Zajímavý případ, o kterém jsem nikdy neslyšel. Ona je to taková lokální událost v buranově, která trochu přerostla, ale zas ne tak, aby byla klíčovou události čehokoliv. O to lépe, že o ní vznikl seriál. Ale. Už při prvním dílu je ale jasné, že materiálu ve skutečnosti není na seriál. Po třech dílech vypnuto s tím, že námět je fajn, ale opakuje se napříč epizodami stále dokola. Doporučuji alespoň pilot, a pak podle chuti. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, no ako uvádza užívateľ "gazogazo", nie je tu materiálu na 6 epizód, pričom tieto úmyselne rozťahané "True Crime Doc" sú doslova na "vraždu". Chápem podstatu, námet i pointu, no mať to tri epizódy, je to ďaleko svižnejšie a hádam aj pútavejšie. Škoda. ()

Reklama

Macpac 

všechny recenze uživatele

SPOILER ...Námět se neopakuje pořád dokola, možná jen zkraje. Je vidět, že gazogazo neviděl seriál celý, jinak by zjistil, že těch vražd se v té malé díře s necelými 300 obyvateli, stalo víc. Za mně vcelku zajímavý seriál, i když o té poslední vraždě jsem měla povědomí a něco o ní už dříve četla, aniž bych tušila, že se stala právě v Skidmore. Docela masakr na to, jak malým počtem obyvatel se to hnízdo pyšní. Během pěti let 3 vraždy(a to nepočítám tu úplně první), je docela síla. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama