Reklama

Reklama

Dokážeš udržet tajemství?

  • USA Can You Keep a Secret? (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Každý má svá osobní tajemství, která neřekne ani té nejlepší kamarádce. Emma, hrdinka romantické komedie Dokážeš udržet tajemství?, ale v návalu alkoholu a paniky z turbulencí vyklopí všechny své tajnosti a intimní pocity neznámému muži na vedlejším sedadle v letadle. Kdyby se už nikdy nepotkali, nic by se nestalo. Z cizince se ovšem vyklube očekávaný Jack Harper, nový nejvyšší šéf v práci. Máloco může být strašnějšího, než jejich druhé setkání… A než pobyt v jedné kanceláři a asi i v jednom městě. Proč mu jen, proboha, říkala o svém bodu G?! A že by chtěla zkusit mít penis?! A že kafe v práci je úplně strašný?! Na pomoc musí přispěchat nejlepší kamarádka i šílená spolubydlící. Všechny společně pak spadnou do víru trapasů, náhod a komických situací, ze kterých ale i přesto může vzejít překvapivé pozvání na rande a láska. Láska, do které zasáhne další tajemství. Ty má totiž úplně každý. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (72)

JJaannee 

všechny recenze uživatele

Obyčejný, nenáročný film s pěkným hercem v hlavní roli, trochu bláznivou holkou a jejími přáteli. Romantika a další závan romantiky, trocha vtipných chvil..je fakt, že ten film neměl žádné vyvrcholení, žadné drama a najednou skončil. Dějová linie je přímá jak pravítko a najednou byl konec..ale po týdenním pracovním nasazení to bodlo.. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Alexandra Daddario občas sympatická, občas, tedy o dost častěji, a to hlavně ze začátku, naprosto na pár facek. Tuctový, ničím vybočující a snadno zapomenutelný film, jakých už jsem viděl určitě několik desítek. Za pár dní nebudu vědět, o čem to bylo. A ještě že tak, protože pamatovat si dvě asi nejškaredější spolubydlící v dějinách filmu, to prostě nechceš. ()

Reklama

oSiSko 

všechny recenze uživatele

Sú filmy od ktorých čakáš Oscarovú kvalitu a potom sú filmy presne takéto, od ktorých čakáš pekný večer s úsmevom na tvári. Film chce ukázať niečo s čím sa úplne stotožňujem. Ľudia sa často boja ukázať akí v skutočnosti sú a hrajú sa na niekoho, kým nie sú, len aby sa ostatným zapáčili. Potom sa však nezapáčia oni, ale tá druhá identita, falošná. Úprimnosť je najviac. Za mňa veľmi fajn :) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina byla fajn a ačkoliv mi připadalo, že hlavní hrdinka mohla dostávat trochu větší kapky, bavil jsem se dobře. Ta druhá se dle očekávání spíš než na komediální soustředila na romantickou linku a to už mě tolik nebralo. Na Alexandru Daddario se sice koukalo pořád dobře a s Hoechlinem jim to docela klapalo, ale na můj vkus bylo těch sladkobolných výjevů trochu moc. Navíc se vytratil vtip a když už na něj v těch několika málo momentech došlo, působil spíš trapně. Jednou se to dá. 55% ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Ak vás napadne, že s vidinou blížiacej sa smrti neznámemu cudzincovi v lietadle prezradíte všetky životné tajomstvá? Nerobte to! Herecké obsadenie: Najväčším lákadlom filmu je Alexandra Daddario, ktorá sa konečne predviedla aspoň v nijakej hereckej rovine. Ale dalo sa z jej zjavu vyťažiť určite viac. Tyler Hoechlin je celkom sympatický a ako ústredná dvojica sa k sebe títo dvaja celkom hodili. Prevedenie: Zaujímavá zápletka ale na druhej strane strašne klišoidné rozuzlenie. Celkom uveriteľné nakoľko medzi hlavnými protagonistami fungovala celkom dobrá chémia. Pocity: Na naladenie romantického večera celkom ideálna voľba. Pridaná hodnota: Film moc nezaťaží mindset a nie je to ani zlátanina, ktorú méte po 5 minútach chuť vypnúť. 65% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Film je založen na románu „Can You Keep a Secret?“, který napsala Sophie Kinsella. (ČSFD)
  • Keď Jack (Tyler Hoechlin) príde prvýkrát k Emme (Alexandra Daddario) do bytu, zahlási pri pohľade na obrázok, že je to najšťastnejší pes, akého kedy videl. V skutočnosti ide o psa Alexandry Daddario Levona, ktorého si adoptovala. (megajalec)
  • Jedno z priznaní Emmy (Alexandra Daddario) v lietadle je, že keď počuje skladbu od Imagine Dragons "Demons", rozplače sa. Alexandra Daddario si zahrala v inom videoklipe spomínanej kapely, a to v Radioactive (2012). (megajalec)

Reklama

Reklama