Reklama

Reklama

Pořádné pecky Billa a Teda

  • USA Bill & Ted Face the Music (více)
Trailer 3

Na této vzrušující cestě skrze prostor a čas budou William „Bill“ S. Preston, Esq. (Alex Winter) a Theodore „Ted“ Logan (Keanu Reeves) hrát o mnohem víc než kdy dřív. Aby zpečetili svůj rokenrolový osud, musí se tito dva nejlepší přátelé, kteří jsou nyní již ve středním věku, vydat na nové dobrodružství poté, co je návštěvník z budoucnosti varuje, že na jejich písni závisí záchrana celého světa. Při hledání hitu, který vrátí život do normálu a přinese vesmíru harmonii, jim pomůžou jejich dcery, nová skupina historických postav a několik hudebních legend. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (76)

HAL 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné že se Reevesovi podařilo vstoupit do stejné řeky i po třiceti letech se ctí. Za svůj pokročilý věk se nestydí ani trochu, vypadá naopak ještě o dost starší než jak jsme zvyklí z übercool Johna Wicka, a přitom tahle silly komedie pořád velice dobře funguje. Vlastně jsem se bavil ještě víc než u druhého dílu ze začátku devadesátých let. A to ti dědci pořád hrají stejně praštěné cvoky, i jejich dcery kterým předávají žezlo (Samara Weaving je opět dokonalá) tu jsou za ty trochu rozumnější. 7/10 ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Vskutku mě to neurazilo a celkem i bavilo, i když  do komedie má snímek daleko. Je to hloupé, tupé, nevtipné, ale zároveň duo Keanu a Alex funguje skvěle a je vidět, že je to bavilo. Hodně se mi líbilo sledovat alternativní dopady dvou nejlepších kamarádů s cestováním do budoucnosti. Je zde Rocker-Keanu, 90 letej Keanu, nějakej mix homo-nevímsčím Keanu. Dále rekreace známých Rockových hvězd i těch daleko před dobou. Vcelku je to příjemná jednohubka. ()

Reklama

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsou nevkusný hovadiny bez nápadu u kterých jsem nechtěl trávit ani minutu... Trojka je naopak film u kterého jsem to jedno odpoledne zabil docela rád.. je to zábavný, v rámci možností slušně natočený a hravý film ale samozřejmě to stále vypadá jako levná slátanina protože to je levná slátanina ale Reeves a Winter to táhnou nahoru. Nejlepší díl ale další už prosím ne. 4,5/10 ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nepamätám si, kedy som videl Keanu Reevesa takto sa baviť v nejakom filme. Tretí Bill a Ted servíruje obstojnú zábavu a pre fanúšikov ságy riadnu dávku nostalgie. Ostatne o tú ide najviac, a tak film nevystupuje z tieňa iných "legacyquelov", ktoré vznikli za ostatných pár rokov. Príbeh tak neposkytuje skoro nič nové a je len kolážou zvratov z predošlých dvoch filmov, čo je výrazné mínus oproti nepredvídateľnej jednotke a dvojke. Vtipné to stále je (najmä cestovanie do budúcnosti), ale film už nepôsobí tak nespútané a anarchisticky ako predošlé časti a má už bližšie k štandardnej komédii. Samara Weaving potešila. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dávam tri hviezdy kvôli Reevesovi a návratu do bláznivých osemdesiatiek, ale popravde to kulminuje medzi odpadom a jednou hviezdou. Je to čistý bordel a slabota ako sviňa, ale je vidieť, že to nebolo točené kvôli prachom, ale kvôli návratu do minulosti, kvôli radosti z hudby a kvôli stretnutiu starej party. Preto tri hviezdy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V jedné ze scén z prostředí pekla se objevuje odkaz na obraz od surrealistického umělce Zdzisława Beksińskiho. (Dvorisek)
  • Když se hlavní postavy dostávají z pekla v dodávce, jedná se o odkaz na původní scénář k prvnímu dílu. Tam měli protagonisté cestoval časem v dodávce, ale ta byla nakonec změněna na telefonní budku. (animaxis)

Reklama

Reklama