Reklama

Reklama

Záhady lidské mysli - Série 2 (2021) (série)


Mozek náctiletých (S02E02)

(epizoda)
  • USA Teenage Brain
USA, 2021, 21 min

Kamera:

Cory Popp

VOD (1)

Obsahy(1)

Proč se dospívající chovají tak nedospěle? Jenom hormony za tím určitě nebudou. Neurověda vysvětluje naprosto jedinečný způsob, jakým funguje jejich mozek. (Netflix)

Recenze (2)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak v rámci tohoto dílu se nedovíte lautr nic zajímavého či objevného. Místo toho, zde tvůrci dali prostor všemožným extrémistickým degenerátům žvanit píčoviny. Jako příklad náctiletých tak vidíme aspíka Grétu a jakéhosi malého trans retarda z nějaké jistě dementní rodiny, když oblečou 8letého chlapce do ženského oblečení a vezmou ho na LGBTQ průvod. Takoví rodiče by měli okamžitě podstoupit kastraci, aby nemohli zničit život už žádnému dalšímu dítěti. Nechutná agitka, nic jiného tato epizoada nebyla. Opravdu k zblití. [0 %] ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplne zbytočný dokument o tom že americkí vedci (nečakane americkí) zistili prečo sa teenageri správajú nedospelo. Absolútne neprekvapí že sa tu objaví Gretka či "celebrita" chlapec ktorý sa oblieka ako dievča a od detstva sa pretŕča na Gay Prideoch (aj keď sa v dokumente tvrdí že jeho followermi sú predovšetkým LGBT je jasné že sú to predovšetkým pedofili).  21 minútový dokument neobsahuje ani jedného teenagera, ktorý by bol celebritou preto že sa stará povedzme o ťažko chorých rodičov...skrátka liberálny fašizmus. Poteší fakt že už aj súdruhovia v júezéj zrušili trest smrti pre deti a mladistvých, ten napríklad v komunistickom bububu Československu nikdy nebol, aspoň podľa mojich informácií. ()

Reklama

Reklama