Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate, která od minula trochu povyrostla, špatně snáší nového přítele svojí mámy. Rozhodne se proto utéct a octne se na severním pólu, kde se zlý elf chystá zrušit Vánoce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (103)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Hohohó, Vianočná kronika pokračuje, ale na moje prekvapenie s tými istými deťmi. Teda deťmi, veď ten chlapec je už skoro na výške. Našťastie k nemu pridali malého černoška a potom ešte nie tak malého chlapca a už to vyzerá lepšie. Na moje prekvapenie to bolo lepšie ako jednotka, super vianočné pesničky, ktoré sa nikdy neošúchajú, dobrá zábava. Na rozdiel od prvej časti mi tu škriatkovia nevadili a Goldie Hawn tomu dáva šmrnc. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

U jedničky se povedl silný a dojemný rodinný příběh bratra a sestry, humor a vytvořil se tu nový pohled na Santu Clause. Dvojka je průser. Dojemný příběh o ''evil impovi'' je tragédie. Jeho satisfakce a následná protekce na konci filmu mě spíše sr.la, než aby mě dojala. Příběh byl dost zdlouhavý a humor těžce nepovedený (trapnohumor, ale ne tím dobrým způsobem). Skřítkové evidentně za dva roky zeslábli a to razantně když nesundají devítileté dítě (v jedničce porazili suverénně cca. 12 dospělých gangsterů). Absence Teddyho byla znát více, než jsem si na začátku filmu myslel, páč právě on a cesta k napravení byla hnacím motorem prvního filmu. Ale ať nekydám jen špínu, tak alespoň tu rozšířili mytologii světa okolo Santy a díky tomuhle pokračování jsem podstatně více docenil jedničku. Za mě slabý 2* a jak se na jedničku rád podívám znovu, tak toto budu raději ignorovat ()

Reklama

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

tohle fakt ne...jednička měla mouchy a nebylo jich málo,ale ve výsledku to byl fajn rodinný vánoční film.Dvojka je bohužel úplně někde jinde a rozhodně ne v dobrém.Jednak je na ní vidět že se snaží zaměřit spíš na menšího diváka což by zase tolik nevadilo.Druhak - a to už je podstatně větší problém - kulhá na obě nohy po dějové stránce.Celé je to totiž neskutečně tupé,hloupé a brutálně nezábavné a nezachrání to ani Kurt Russell ani Goldie Hawn.Oba dětští hrdinové jsou ještě otravnější než v jedničce a ta parodie na záporáka,který by rád byl nejspíš děsně evil,ale vybrali na to někoho s hereckým rejstříkem napařovací žehličky,prostě nefunguje.Možná kdybych byl dítě tak bych se děsně bavil,ale nejsem a nevěřil bych,že tuhle vánoční srágoru režíroval někdo Columbusova formátu...0% a rychle zapomenout. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z fantastického Vianočného rodinného filmu odohrávajúceho sa v normálnom svete sa v dvojke stala fantasy multi kulti feministická volovina plná CGI a akcie pre malé deti. A ešte vo väčšej miere sa tam spieva. Fuj. Na jednej strane možno niekoho poteší, že je to úplne iné, ale na druhej strane to vyzerá, že tvorcovia vôbec nepochopili o čom bola jednotka. Prirodzenosť a neobťažujúce morálne ponaúčanie je preč a namiesto toho máme umelotinu jak po stránke CGI tak poloprázdneho deja. 3/10. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Více cgi postav a zvířátek bylo snad pouze jen v Doktorovi Dollitlovi 2020. Jako já vím, že to je nákladné točit film s živýma, ale tady to smrdí umělotinou do takové míry , že by snad bylo i lepší kdyby to bylo animované ta puma vypadá hůře než tygr v Doktorovi Dollitlovi 2020 což je smutné. Tipuji, že minimálně 90 procent filmu bylo před zeleným pozadím a 90 procent filmu jsou triky. Kvalitně na úrovni jedničky akorát zde se rve na silu i hodně feminismus . 60 procent P.s. tématicky podobný pan Jangle je za mě lepší https://www.csfd.cz/film/811672-pan-jangle-a-vanocni-dobrodruzstvi/komentare/ ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V Santově vesničce bydlí přes jeden milion skřítků. A je zde přes 300 000 dílen, které všechny navrhla paní Clausová (Goldie Hawn). (ČSFD)

Související novinky

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

24.04.2024

Oblíbený americký režisér Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a Kámen mudrců) se čtyři roky od svého zatím posledního počinu, kterým bylo pokračování Vánoční kroniky pro streamovací službu Netflix… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gremlins?

Jak to vypadá s pokračováním Gremlins?

25.11.2020

Třetí díl série Gremlins je už několik let předmětem spekulací fanoušků a příslibů ze strany tvůrců, nyní se Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a kámen mudrců) jakožto scenárista prvního dílu… (více)

Reklama

Reklama