Reklama

Reklama

Michelle Wolf: Joke Show

(pořad)
  • USA Michelle Wolf: Joke Show
Stand-up / Komedie
USA, 2019, 59 min

Režie:

Lance Bangs

Účinkují:

Michelle Wolf

VOD (1)

Obsahy(1)

Komička Michelle Wolf ve svém stand-upovém speciálu z New Yorku zaníceně komentuje kulturu, masáže, porody, feminismus a spoustu dalších věcí (jako třeba vydry). (Netflix)

Recenze (3)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Je to jako Growing, ale lepší. To nemám z vlastní hlavy, Joke Show jsem objevil díky jednomu z komentářů pod videem ke speciálu Growing, který měl zhruba toto znění. Víc k tomu není třeba dodávat, ale já dodám. I zde se člověk setká s těhotenskými a menstruačními vtípky. Michelle Wolf dává dohromady observační humor s hypotetickými situacemi "jak by svět vypadal kdyby", což je skvělá úrodná půda. Zejména také proto, že Michelle Wolf ji obdělává ne z ženské nebo z mužské perspektivy, ale z lidské perspektivy. Co je asi posledním, ale ne nejméně důležitým rozdílem oproti Growing je energie tohoto speciálu. Obyčejně si stand-upy pouštím částečně v audio formě, protože koukat se na lidi, jak mluví a občas je to ukázáno z trochu jiného úhlu, na zážitku nepřidá. Pokud tedy nejste Michelle Wolf, která se usmívá prakticky non-stop. Asi ví, že je to nakažlivé. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Michelle Wolf o sobě v tomto speciálu sama prohlásila, že je feministkou. Naštěstí není feministkou militantní, takže jsem si ji hbitě oblíbil pro její skvělý humor. Když si žena umí udělat takovým způsobem srandu z mužů, z žen, ze sebe, ale hlavně z tupců, začnu ji mít rád, přestože je její hlas občas mimo mou komfortní zvukovou škálu. Výborná zábava pro diváky, kteří se neberou příliš vážně a dokáží se zasmát sami nad sebou. / Poučení: Kdo by to do těch vyder řekl? ()

Reklama

Mikarda 

všechny recenze uživatele

Poměrně feministicky laděno, ale i muži si zde najdou své. Oblíbená pasáž: ta se žirafou. A samozřejmě úvodní vydry. Michelle vás bude bavit, je vidět, že se nebere moc vážně. Toto bylo ještě o kapku lepší než Taylor Tomlinson. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama