Reklama

Reklama

V karavanu po Slovensku

(seriál)
Česko, 2020, 2 h 36 min (Minutáž: 26 min)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dalibor Gondík s „domkem na kolech“ vyráží objevovat krásy země našich sousedů. Šestidílný cyklus přináší praktický návod, jak trávit dovolenou v obytném voze, na co se připravit, čemu se vyvarovat, co zařídit. A především objevuje nová místa a města, atrakce nebo kempy vhodné pro karavanisty. (Česká televize)

Recenze uživatele FuLister k tomuto seriálu (7)

V karavanu po Slovensku (2020) 

Takhle, není to asi ten nejlepší cestopis, co se kdy natočil, to určitě ne. Mě osobně vadilo moc keců o karavanu a kempování, ale na druhou stranu chápu, že když se to jmenuje v karavanu, tak že nepojede vlakem. Nicméně asi by se mi to více líbilo bez karavanu. Co ale zase musím ocenit, je představení různých zajímavých míst na Slovensku, o kterých jsem vůbec nic netušil a dá se říct, že mě tato série inspirovala k tomu, abych se tam určitě někdy vypravil. ()

Epizoda 1 (2020) (E01) 

První díl je takový divný kočkopes. Nevím jestli to je reklama na karavan, nebo nepříliš povedený cestopis, který jde na můj vkus moc rychle a povrchně. ()

Epizoda 2 (2020) (E02) 

Jako oproti prvnímu dílu, musím říct značné zlepšení. Už se moc nekecá o tom karavanu a více se cestuje. Plus za ukázku výroby sýra. Jenom mi taky přijde divné, kam s tím karavanem jezdí, myslím, že ostatním by to asi úplně neprošlo. ()

Epizoda 3 (2020) (E03) 

Halušky teda vypadaly moc dobře! Stejně jako Liptovská Mara a vesnička s medvědy. Za mě fajn epizoda. ()

Epizoda 4 (2020) (E04) 

To vynesení krosny bylo fakt dobrý! No a města Kežmarok a Levoča vypadají, že by stála za návštěvu. A ukázka toho, jak se vyrábí speciální boty mě tedy taky nijak neurážela. ()

Epizoda 5 (2020) (E05) 

Jako bylo by to celkem pěkný a zajímavý, ale proč do toho musí cpát zápletku o tom, jak vyměňuje bombu a vaří chilli con carne s kuskusem? Proč propána? ()

Epizoda 6 (2020) (E06) 

Já bych ten poslední díl zase tak špatně neviděl, právě naopak. Moc pěkné dřevěné kostelíky, divoká příroda, vinice a sklepy a skoro moře. Karavan se zase tak moc neřešil, takže já jsem byl spokojený. ()

Reklama

Reklama