Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štěpán přijde za Jankem do firmy. Chce, aby mu šel za svědka a provedl ho po hospodách, kam chodí Linhart. Roman za zády Janka zorganizuje u Janka mejdan. Štěpán se tam spustí s Pavlínou. Janek je naštvaný, ale hlavně je mu líto Týny. Julie zjistí, že jí na vrata píše hanlivé nápisy jejich sbormistrová. Ale když se ukáže, že je to z neštěstí, protože musela v dívčím věku na potrat, tak jí odpustí. A Vilda se nechá ukecat od Sylvy, aby jí koupil zásnubní prsten. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V jednopokojovém bytě milionáře se dnes událo tolik věcí! Je jasné, že mnozí, co mají máslo na hlavě, budou muset s pravdou ven. Role Lucie Polišenské je fajn, jinak naivita a holky z Prahy jsou stále jen maso. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak evidentně se to chystá být nekonečným seriálem, a fakt mne nebude bavit čekat, kdy se prozradí, kdo je kdo, a jestli dojde k nějakému vztahu - je mi to prostě jedno. Navíc to celé jede podle divných not. Dřív se mi líbily ty věci jako farma, léčitelství, duch táty, trochu mystiky, venkova a lásky, ale teď je to vážně už jen vývar z ponožek. Navíc Vilda snad není tak tupý, aby nepochopil, že jde o prstýnek a o svatbu, to by asi nedělal, kde dělá. Vypadá pitomější než Štěpán. Navíc se nám tento díl snaží sugerovat, že je fuj, že Štěpán zahne, ale že Janek nemá sám jasno a souloží se svou přítelkyní a přitom myslí na Týnu, to je taky kách. A ta scéna s nápisy na vratech, no sorry jako. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama