Reklama

Reklama

Recenze (3)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nemal som žiadne veľké očakávania, ale napokon vcelku fajn. Zaujímavé postavy (aj k ním prislúchajúce herecké obsadenie), obstojný scenár s množstvom vtipných momentov (a minimum teatrálnosti), a ako bonus atraktívne prostredie horskej Shimly. Čím ďalej, tým viac ma Rajkummar Rao baví, hoci som ho spočiatku až tak nemusel (možno sa to mohli aj tie postavy, ktoré hral). No a Rakul Preet Singh (Naina) bola priam očarujúca, veľmi pekná a sympatická žena :) Čo sa týka scenára, tak to bolo miestami trochu príliš prekombinované, ale ja osobne mám rád filmy, kde sa hlavní hrdinovia čím ďalej, tým viac zamotávajú vo vlastnej sieti. Takže aj toto sa mi páčilo, akurát na 4*. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Och, toto sa mi naozaj veľmi páčilo, prvý kandidát na môj naj film tohto roku. Klasická romantika, zamilovaný chlap, ktorý nevie vysloviť "milujem ťa" a všetky zmätky okolo toho... Veľmi sa mi páčila aj hudba, Rajkummar Rao tu bol skutočne roztomilý, ten jeho nevinný, naivný kukuč sa k tejto postave skutočne hodil. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, které jsem nečekal, ale ono přišlo, což vždy potěší! Nevím, jestli je ten nápad se zápletkou odněkud převzatý, ale mně se velmi líbil a v mnohých momentech skvěle pobavil. Ano, žádné složité a hlubokomyslné veledílo plné nezářivějších hereckých hvězd a srdcervoucího děje se nekonalo. Příběh byl celkem jasně nalinkovaný a žádný šokující zvrat nenastal, ale proč by měl? Není v jednoduchosti ono kouzlo opravdového? Křehké a zranitelné, ale přitom upřímně milující lidské bytosti, co je krásnějšího? V takovémto svěžím provedení dozajista a musím autorovi vyseknout poklonu, protože mě si tento snímek dozajista získal. Jen škoda, že nebylo naplno využito všech možností, které nabízely nádherné přírodní scenérie, to by byl poté zážitek ještě mnohem silnější. R. Rao je velmi zajímavý herec. Osobně z něj cítím, že se hodí spíše do role psychicky nestabilních jedinců až psychopatů, než milovníků, ale proč by ne? R. P. Singh si mě získala již v jiných filmech a i nyní mě jasně přesvědčila. Vskutku pohledná a sympatická herečka, kterou nyní zařazuji do svého širšího okruhu oblíbenců, zaslouží si to zcela poprávu. Moc příjemně působila i herecká legenda H. Malini, které to i přes její věk stále sekne. Písně zcela určitě povedené a musím pochválit i jejich propracované vizuální provedení a rovněž podkresovou hudbu celkově. Výsledné hodnocení v tomto případě nebylo vůbec složité. Od samého začátku až po samý konec jsem neuvažoval o ničem jiném, než jsou čtyři silné hvězdy. Nápad, humor, příběh a postavy byly krásně vyvážené, počestné a nezbývá mi nic jiného, než tento film doporučit všem, kteří si chtějí již tak pěkný den zpříjemnit něčím nenáročně pozitivním. Myslím, že nebudou zklamáni. Tedy pod podmínkou, že mají indickou kinematografii v oblibě. Koneckonců, jiným osobám mé recenze ani určeny nejsou. ()

Reklama

Reklama