Reklama

Reklama

Pan Jangle a vánoční dobrodružství

  • USA Jingle Jangle: A Christmas Journey
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Veselého výrobce hraček kdysi zradil pomocník, kterému věřil. O spoustu let později mu ale do života vstoupí hodná a zvědavá vnučka a dá mu novou naději. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

Figu 

všechny recenze uživatele

Já teda absolutně nechápu narážky spousty zdejších komentářů na výskyt černochů ve Vánočním filmu, doprovázenej minimem bělochů... Kurva co to je? Hele, jestli nekopou za Spartu a maj talent herectví, tak ať si to klíďo rozpálej na plný kule v Janglovi! Myslím si, že jde o příjemnou, moderní, lehce prozpívanou vánoční pohádku, se skvělým fantasy kouzlem, který snílky rolniček a skřítků, pohltí a nepustí. Mě Forest ukolíbal s přehledem. 60% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

12.Deň filmového adventného kalendára. A sme v polovici, zatiaľ to stíham, každý deň jeden vianočný film. Dnes, po namáhavom nákupovaní darčekov som sa rozhodol že oddýchnem pri netflixe. Opäť skoro muzikál, ale určite lepšie ako lgbt The Prom. Jangle nebude top filmom Vianoc ale aj tak sa pri ňom dalo vypnúť. Pre deti ešte lepšie. Taká oddychovka kde je ale veľa hercov inej rasy. Ako inak, netflix. 3* ()

Reklama

Axident 

všechny recenze uživatele

Nebylo by to v rámci vánočního kýče špatné, ale ta muzikálovost je vyloženě otravná, protože extrémně neoriginální. Hned první sekundy vstupní scény vás okamžitě napadne The Great Showman (až okatá podobnost) a stylem i Hamilton. Čímž se stávají pěvecké scény otravné a přebytečné. Vydržel jsem jen dvacet minut. Jako nemuzikálový vánoční příběh by fungoval líp. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ano, někdo může říkat, že je to opačný rasismus, ale pak bychom mohli s nadsázkou všechny snímky do osmdesátek (i dál) z pohledu afroameričanů považovat za rasismus... Tak se přes to holt přeneste, že jednou vidíte film bez bělochů. Mně to teda vůbec nevadilo, naopak příjemná změna. Zbožňuju disney pohádky a muzikály, takže i tahle netflixovka mě chytla. Avšak nemůžu si pomoct, mně, naopak asi oproti většině, hodně bavily muzikálové výstupy, ať už hudebně, tak tanečně. Za to hrané scény... nevím nevím, tam jsem se občas přistila, že se trošku nudím. Bylo to moc roztahané. Co se týče kostýmů, tak na mě byly hrozně umělé.. působily, jako by je někdo nakreslil z kartonu a vybarvil všemi barvami palety, i vypadaly tak ztužené. A jako kdyby to skončilo odhalením "babičky" ok (to bylo jasné od začátku)... ale to co následovalo potom bylo naprosto nelogické a nedávalo žádný smysl. Takže celkově jsou to lepší 3* aka 3,5*, na 4* to za mě nemá. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vianočná rozprávka od Netflixu vo forme muzikálu, nie len pre mladších divákov. (Nechápem načasovanie Netflixu – prečo nedali premiéru na December?) Vizuálne na celkom dobrej úrovni, ako aj tanečná choreografia a muzikálové časti. Príbeh bez žiadnych prekvapivých prvkov, čo až tak nevadí. To však áno, že je to zbytočne roztiahnutý a nafúknutý na 120 minút (výsledok by možná bol lepší, keby to bolo minimálne o 30 minút kratšie). V druhej polovici filmu cítiť bezradnosť a to Bohužiaľ je vidieť aj na hercoch. Na konci, kde zvíťazí spravodlivosť, mi chýba trochu odvážnejší finálny súboj „dobrého a zlého“. Samotný záver síce kúzelný, ale tá levitácia na konci mi už príde trochu priveľa. Z vizuálnej a z muzikálnej časti slušný výsledok, z režisérskej a hereckej stránky a hlavne z hľadiska scenáru sú však rezervy. P.S.: Kreácia („hračka“), ktorá sa objaví druhej polovici príbehu, z vizuálnej stránky mi strašne (možno až príliš) pripomína WALL-E-ho. Je to kóšer? Osobné hodnotenie: 67% (**) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (1)

  • Všechny obchody v Cobbletonu jsou pojmenovány po historických afroamerických vynálezcích. (BMW12)

Reklama

Reklama