Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní postava Klára umí být ve čtyřiceti pořád stejně nejistá a zmatená jako v osmnácti, jenom už to nevypadá tak roztomile. Její manželství ze dne na den skončí a ona se znovu ocitne v nepředvídatelném světě randění a seznamovacích trapasů. Do toho vychovává dvě dcery, snaží se přežít životní styl své excentrické mámy a navíc jí začne radit úžasná vztahová koučka a influencerka. Do téhle chvíle měla svůj život celkem naplánovaný, ale teď se z ní stal samouk. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Ondra16 

všechny recenze uživatele

Největším plusem toho filmu je, že není nakonec tak debilní, jak na začátku vypadá. Jeden z deseti vtipů je i povedený, trošku se smějete a morální cringe meter zůstává lehce pod laťkou "absolutně debilní česká sračka". Kdyby to mělo propracovanější scénář, k něčemu to směřovalo a všichni to netočili na neutrál, tak by z toho mohla být i fajn jednohubka, protože i když do toho ti herci moc nedávají, tak jsou prostě neodiskutovatelně dobří a je to na tom poznat. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská čeká po 15 letech vztahu s chlapem nějaké vzrůšo, ale on ji pošle do háje. Tak si ona hledá chlapy na seznamkách (ta koučka je tam v podstatě zbytečná v ničem jí nepomůže)  a on taky hledá do toho řeší to, že její babička je na ženské (s tímhle bude mít hodně lidí problémy)  a to je zhruba celý film. Jeden chlap je podvodník druhý má dceru co ho chce jen pro sebe a třetí je úchyl zatížený na jednorožčí kostýmy. Na konci zjistí, že je jiná a přijme to tak, že to nemá ani happyend. Celý film zachraňuje jen ta scéna s úchylem z Hradiště ta jediná je vtipná režisérka to pochopila a narvala ho tam ještě dvakrát oceňuji i to, že se tomu Hradišťáci zasmějou a neuráží jich to. Body dole za soundtrack kdy jedna píseň se opakuje dokola plusové body za neokoukané herce. 40 procent ()

Reklama

Lapacka 

všechny recenze uživatele

Docela vtipný film, celkově mě tentokrát návštěva kina příjemně překvapila. Hlavní hrdinka je "ze života", v podstatě je to docela dobře zahráno, Jana Plodková velmi dobrá. Mužské postavy jsou trochu "na okraj", je vidět, že je to podáno z ženského úhlu pohledu, což mi ovšem nevadilo. Mám už svoje roky a zkušenosti.  Film se asi trochu míjí s úrovní "dosaženého poznání" a životními zkušenostmi většiny uživatelů téhle stránky, je to film o lidech a pro lidi co už jsou řekněme 30 plus :-) ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná, ale úplně neškodná česká romantická komedie. Děj není úplně originální a je v něm několik klišé, ale jeho zpracování se mi celkově docela líbilo. Postavy byly taky fajn a některé dynamiky mi přišly zajímavé, několikrát jsem se dokonce i upřímně zasmál. Herecké výkony byly všechny dost dobré na to, aby se daly poslouchat. V prezentaci byl trochu nepořádek, většina filmu je dobře natočená, ale některé scény mohly vypadat mnohem lépe, jiné scény zase byly velmi zvláštně sestříhané. Hudba byla nejslabší aspekt filmu, její tón sebou plácal sem a tam jako ryba na suchu a místy mi přišla trochu melodramatická. 6/10 ()

faraoon 

všechny recenze uživatele

........"Vždyť víš, co se mi líbí"......dostávám často záludný napínák  od mé vychovatelky při výběru společné projekce filmu do ne už tak časté společné postele.......Zákeřnost této informace je v tom, že důvěra na mě naložená nafukuje mojí ješitnost jako vole holuba avšak přehmat se nepřipouští a trestá.....Záhy se při výběru z naditého vševěda stává zbabělý altruista a ve zmatku sahám po rukách pomocných Vás líbezné recenzentky v mých oblíbených......... Tři hvězdy proto dávám za záchranu zbytku večera Vám neboť šťastný vřískot vedle mě udržel můj mikrospánek v pozici muže v naději za což Vám všem patří má úcta.... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama