Reklama

Reklama

Banda na výletě

  • Česko National Lampoon´s a výlet maturantů (více)

Maturanti Reggie a Dag přijedou pozdě do školy a srazí stožár na auto ředitele Mosse. Jdou do posluchárny, kde probíhá přednáška o škodlivosti drog. Dag a Reggie zmírají nudou, a tak pustí kazetu oblíbené skupiny. Škola se začne dobře bavit. Ředitel se rozzuří a nechá všechny po škole s tím, že musejí napsat dopis prezidentovi. Téma: Jak bych změnil školský systém. Jediná Lisa dopis napíše a jménem třídy ho odešle. Prezident se rozhodne studenty pozvat k sobě, aby promluvili na podporu jeho reformních zákonů. Pošle do školy senátora Lermana, aby studenty přivezl. Ten radostně souhlasí. Je totiž prezidentův rival a v setkání s maturanty vidí příležitost, jak hlavu státu znemožnit… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Správně nablblá teeagerská komedie, na dnešní poměry relativně míň fekální, než třeba prcičková série, ale tady mi to zas až tak nevadí. Navíc je to plné naprosto šílených postaviček, jako je tlusťoch toužící po asijské krásce, feťácký řidič autobusu nebo autobus pronásledující magor, převlečený za kapitána ze Star Treku s nafukovací pannou po boku. "Ne, takovou nechci. Chci opravdickou Japonku, z Číny. Se sametově jemnou pletí, mandlovýma očima a dlouhýma blonďatýma vlasama." ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Nečakane príjemný film bez akýchkoľvek úchylností, teda samozrejme všetko v rámci určitých hraníc. Bavil som sa priebežne počas celého filmu, najmä cesta autobusom stála za to. Jeremyho Rennera som najprv nespoznal, ale celkom mu to hralo už v ´95. Všetko ale predčí hláška: "Heroín, čo? .... Nie, inzulín!" ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mi chyběl ke štěstí. :) Jedna z nejlepší crazy komedií navíc s největší koncentrací freaků na metr čtvereční (výčet by trval asi nějakou chvilku, ale tlouštík Miosky to u mě vede) . A je to jednoduše nadupaný od začátku do konce, nebere si to servítky z ničeho a obsahuje to prostě všechno, u čeho by se mohl normální člověk pobavit. Dávám 5* s tím, že jsem se královsky pobavil. Pozn. 1 - Pro milovníky Prcířů nebo Zahulíme, uvidíme je tohle jako dělaný, pro milovníky poezie natočili v roce 1989 Společnost mrtvých básníků. Pozn. 2 - Myslím, že s nějakym obsahem THC v těle by to bylo ještě o pár stupňů lepší. Pozn. 3 - Pokud máte někdo ve filmotéce Forresta Humpse, rozhodně mě kontaktujte na mail. :)) ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Nostalgie je hrozná svině. Tenhle film jsem viděl před mnoha a mnoha lety, mohlo mi být tak šestnáct a děsně se mi to líbilo. Bohužel jsem nevěděl, jak se to jmenuje, což jsem zjistil pro změnu poměrně nedávno. No a po tak dlouhé době jsem film objevil a znovu shlédnul. Bohužel musím uznat, že už se mi to ani zdaleka nelíbilo tak, jako tehdy. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Chlastat, kouřit, brát drogy, co to jako má bejt za rebelství? Vždyť to dnes dělá už úplně každej, v posledním vydání Špačka se praví, že to patří k dobrému bontonu. Kdo chce bejt dnes rebelem a dostat se na plakátech do dívčích pokojíčků, musí číst minimálně Hégla v originále a hlavně ho chápat, páč v tom případě by byl jedinečnej, první, komu se to od půlky devatenáctýho století povedlo. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Na cestě do Washingtonu zastaví rokenrolový řidič kouzelného autobusu Red (Tommy Chong) u samoobsluhy nazvané „Quickie Mart“, jež vlastní snědý muž jménem Ish (Marvin Ishmael), a ve které si prohlíží zboží frigidní Líza „Káča“ Perkinsová (Fiona Loewi). Tohle všechno jsou přímé odkazy na postavy a místo ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989), a to na šprtku Lízu Simpsonovou, workoholika Apua, obchod zvaný „Kwik-E-Mart“ a věčně zhuleného Ottu. (Elbarto08)

Reklama

Reklama