Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Michael Jordan v tomto dokumentárním seriálu otevřeně vypráví o svém životě a kariéře. Obsahuje dosud nepublikované záběry z jeho poslední sezóny v NBA. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (236)

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedno z těch lepších děl, co Netflix vypustil do světa. Pamatuju si, že MJ jsem poznala jako dítě díky Space Jamu. S ostatními hráči a celkově s Chicago Bulls jsem si ovšem jízdu užila. MJ mi po pár dílech začal vadit, všechna pozornost nemusela být jenom na něm...ale co z vás udělá egoismus, co si sami vybudujete a čím vás ještě společnost bude přikrmovat, tím potom žijete. Z obyčejného muže udělali kult. Why not. Jen trochu zapomněli na ostatní, díky kterým by se MJ nedostal tak daleko. Basketbal je týmová hra, ne sólová. Jen některým to těžko vysvětlíte. (spoiler alert but who cares) Čekala jsem možná trochu lepší "zakončení", co se týče týmu, ne jenom dovětek "ten šel tam a ten šel tam". Ale vzhledem k tomu, jakým duchem se dokument nesl po celou dobu, jsem tak moc překvapená nebyla. (konec spoileru) Otázka po druhé hodině ranní (aspoň v době psaní komentu pro mě): Má smysl dokument vidět? Pokud jste fanoušci Chicago Bulls, nebo pokud vám něco aspoň podvědomě říká jméno Michael Jordan, směle do toho. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Vliv co mel Michael Jordan a Chicago Bulls behem 90’s na cely svet je neskutecny. V teen fazi jsem mel ksiltovku, tricko, bagl a kratasy s logem jejich legendarniho byka a to jsem ani nikdy nevidel jediny zapas NBA. Vyborny dokument. Mam chut si koupit basket mic a jit basketit. What time is it? Game time! 8\10 ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Sport mě vždycky hodně bral. A basket mě na střední moc bavil, později jsem nosila čepici s motivem Chicago Bulls a bylo to zrovna v době jejich největší slávy. :) Na tomto dokumentu se mi velmi líbí to, že se neřeší téměř vůbec osobní život a skandály a přesto je to hodně dívatelné. Od začátku nevím, co si o osobnosti Michaela Jordana mám myslet. Jako sportovci mu fandím, jede přes mrtvoly, jeho popichování a hecování mělo smysl,dosáhl toho, čeho chtěl. Byl profík, dříč a talent.V přáteslké rovině je to složitější, tam jsem s ním hodně na křížku. Bylo vidět, že mu stačilo málo,aby se vyhecoval ještě k lepšímu výkonu, byl hodně ješitný. Prostřihy s komentáři jednotlivých bývalých spoluhráčů jsou skvělé. Někdy až dojemné, jindy vtipné nebo plné domněnek. Scottie Pippen u mě jako člověk vede mnohem více i se svým nesportovním zaškobrtnutím. ...já nosila čepici a můj syn teď nosí stylové "džordny". ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Pozitiva jsou tu vesměs už rozebraný a nebudu je přežvýkávat :-). Tak jen několik útržkovitých dojmů "tehdy a ted": NBA jsem jako náctiletej docela sledoval, takže Bulls a M.J. jsem samozřejmě silně vnímal. Jordan nebyl úplně můj nejoblíběnější hráč, ale Bulls jsem to docela přál. Snad vyjma soubojů s Utahem, kde mi byl Mailman rozhodně sympatičtější... Jména jako Horace Grant, Cartwright nebo Kukoč ( toho bylo v dokumentu hodně málo! ) bych dal dohromady i bez dokumentu. Samozřejmě Pippen - velkej borec. Zajímavý, že třeba Rodmana si z tý doby nepamatuju vůbec... Vycházely různý články, jak se kdo po epizodách cítí nebo vypadá a omílala se kontrola M.J. nad dokumentem - ovšem neřekl bych, že z něj vychází jako nejpozitivnější figura. Ale je z toho vidět, čím jsou ty úspěchy vykoupený. Kdyby nic jinýho, tak kvůli 7. dílu si to ten plnej kotel zaslouží ( matně jsem si vybavil, že hrál baseball, ale jaký to mělo důvody! ). A zmíním ještě dvě jména - Jerry Krause, pro mě doteď zcela neznámý, ale je velká škoda, že se k tomu nemohl vyjadřovat live. A hlavně Phil Jackson! Ano, ten který dal té sezoně i dokumentu téma a název. Toho uznávám nejvíc, víc jak M.J., protože to dokázal znovu. S Lakers. What time is it? GAME TIME ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Jako jo, dozvěděl jsem se několik zajímavých informací o legendě NBA a dá se říct, o legendě sportu vůbec. Motivace, vlastnosti a okolnosti vývoje Jordana jsou také jistě zajímavé, ale že jsem ho nikdy nijak neuctíval, tak mě už tolik nebavily. Více jsem si tak užil díly věnované hráčům okolo. Čím si prošli, jaké to měli ve stínu Jordana a tak mi na závěr trochu scházelo, že se nedozvím, jak pokračovali dál. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Natočených bolo 500 hodín filmu. Tie boli 20 rokov uchovávané v trezore knižnice mesta Secaucus. Dohodou bolo, že môžu byť použité výhradne so súhlasom Michaela Jordana. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Příběh Dennise Rodmana v Las Vegas se dočká filmu

Příběh Dennise Rodmana v Las Vegas se dočká filmu

30.09.2022

Píše se rok 1998, tým Chicago Bulls se podruhé v historii snaží získat třetí zlatou medaili v řadě, když se rázem jeden z důležitých členů týmu a zároveň excentrický divoch Dennis Rodman rozhodne, že… (více)

Ben Affleck začal točit svůj nový film

Ben Affleck začal točit svůj nový film

12.06.2022

Minulé pondělí započalo natáčení nového snímku Bena Afflecka (Město, Argo) o tom, jak slavná módní značka Nike v 80. letech uzavřela přelomovou smlouvu s basketbalistou Michaelem Jordanem. Obsazení… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama