Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Pôvodný seriál Ms. Marvel od štúdia Marvel predstavuje Kamalu Khan, násťročnú americkú moslimku, ktorá vyrastá v Jersey City. Kamala, nadšená hráčka a vášnivá autorka fan-fiction, je megafanúšička superhrdinov s bujnou fantáziou, najmä čo sa týka Captain Marvel. Kamala cíti, že nezapadá v škole a niekedy dokonca ani doma, až kým nezíska také superschopnosti ako hrdinovia, ktorých vždy obdivovala. Život je predsa lepší so superschopnosťami, no nie? (Disney+)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hravý a zábavný origin další marvelovské postavy, který možná neuspokojí zaryté milovníky velkých Marvelovek ala Avengers, ale svůj účel splní a přinese přesně to co má. Díky tomu, že Kamala je čtrnáctiletá holka je celkem logické, že celá tahle série bude trochu dětinská a zaměřená spíš na mladší publikum, ale i když mi čtrnáct bylo už před drahně lety, bavil sem se víc než slušně.Kamala (Iman Vellani) je sympatická a i když je v reálu o pět let starší, vůbec na to nevypadá a není problém jí její rozjívenou čtrnáctku věřit...70% ()

alouch 

všechny recenze uživatele

Nuda. Sice krásné, barevné, ale nuda. Kdyby se víc zaměřili na návaznost děje, než na korektnost, nedopadlo by to tak bídně. Motivace postav někdy nedává vůbec smysl. Za něčím si urputně jdou a pak z ničeho nic zázračně otočí o 90 stupňů? A hlavní hrdinka je taková kráska, že po ní ochá a achá každý typoš, který ji potká? A proč se nutně musíme sáhodlouze pitvat v osobním životě dnešních mladých? Nechtělo by to dát do jiného žánru? Zklamalo, bohužel. ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá a charismatická Iman Vellani v hlavní roli ve slabším příběhu s trochu divným vyprávěním. Průměrná série od Marvelu, která svým příběhem neoslní, což je asi největší problém, ale taky je to asi tím, že už od Marvelu jsme viděli hodně a máme vysoká očekávání. Jakožto takový prequel k dalšímu filmu Cpt. Marvel, tak nemám moc velké naděje na úspěšný film, ale budu rád, když mě film přesvědčí naopak. Pákistánská kultura ale byla dobře vyobrazena, hodně scén mi zde přišlo zbytečných, některé ale zase byly hezky provedené. Škoda, že napětí je tu téměř nulové a zápletka nezajímavá. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Marvel seriály okrem Lokiho stoja za prd a toto je ďalší dôkaz. Rovnako ako predošlé seriály s tejto stajne (Faclon and Winter Soldier, WandaVison, Hawkey), aj Ms Marvel dokazuje to, že je zbytočné naťahovať dvojhodinový príbeh, do skoro päť hodinového seriálu. Hlavná hrdinka ma moc nezaujala, ale zas nebola najhoršia. Horšie boli vedľajšie postavy, ktoré ma moc nebavili, romantika a vtipy, dosť biedna, suché a pre mňa malo vtipné, alebo sa to netrafilo do môjho vkusu. Akcia nevýrazná, efekty takmer otrasné. Neviem čo by som na tom pochválil. Asi kostýmy a hudbu, inak je to celkom nuda a aj keby prespíte jeden diel o nič neprídete. Ako celok sa to dalo pozrieť, zas nemôžem povedať, že by som trpel ako kura v klietkovom chove. P.S.: za prvým a posledným dielom je scéna za titulkami. 50% - 2* ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Ms. Marvel? more like Ms. Midvel...... Chtěl bych tomu dát víc za tu jinakost a žánrovou variabilitu poněvadž jsem vždycky rád když Marvel experimentuje, jenže ta superhrdinská linka - která je v podstatě jeden velkej teaser na druhej díl Captain Marvel - mi fakt nesedla a tuplem nebavila. Zásadní problém taky tkví v tom, že už začínám být přehlcenej marvelovskejma seriálama - jelikož ve filmový podobě by daný koncepty byly mnohonásobně zajímavější - a celkově fází 4 která čítá 6 filmů a 7 seriálů s fakt k posrání velkou stopáží 50 hodin, ačkoliv nemá žádnou konkrétní vizi, protože krom pár čestných výjimek (No Way Home, Loki, Moon Knight, Multiverse of Madness) jde o relativně průměrný stand-alone projekty který připomínaj prefabrikáty pásový výroby – u Disneyho zkrátka hraje prim kvantita před kvalitou. A přestože nás čeká ještě mnoho překvápek a splnění fanouškovských snů v podobě Multiverza, panuje u mě dojem, že se studio Zázrak po ENDGAME paradoxně vyčerpalo...... no a kdo seriál odsuzuje jen proto že hlavní hrdinka je pákistánka je prvotřídní pičus. Druhá série není potřeba. Ale jako zvuková kulisa ujde. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (77)

  • Kareem (Aramis Knight), Red Dagger, v komiksech pochází z pákistánské rodiny. Po nocích se vydává za maskovaného hrdinu bojujícího proti zločinu a je zamilován do Kamaly Khan. (Kubaaa97)
  • Aamir Khan (Saagar Shaikh) je v komiksech starším bratrem Kamaly. Jednou je unesen Kamranem ve snaze udělat dojem na Lineage a je vystaven něčemu, co Kamran považuje za Terrigenskou mlhu, s cílem aktivovat skryté inhumanní geny. Ačkoliv Captain Marvel později trvala na tom, že se jednalo o něco jiného, tak Aamir získal schopnost generovat psychická silová pole. (Kubaaa97)
  • Postavu Kamrana vymysleli autoři G. Willow Wilson a Takeshi Miyazawa a poprvé se objevil v sešitu „Ms. Marvel (Vol. 3) #13“ v roce 2015. (Kubaaa97)

Související novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

23.10.2022

Disney si svůj talent hýčká, a tak nyní režisérka dvou epizod Ms. Marvel a předtím dvou pákistánských animáků 3 Bahadur a 3 Bahadur: Rise of the Warriors Sharmeen Obaid-Chinoy dostane příležitost,… (více)

Marvel oznámil Multiverse ságu

Marvel oznámil Multiverse ságu

24.07.2022

7. listopadu 2025, tohle datum si zapište do kalendáře, než se ještě třikrát změní, protože v tento den vstoupí do kin závěrečný snímek nejen šesté fáze MCU, ale taky čerstvě oznámené (a už nějakou… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama