Reklama

Reklama

Prasátko a jeho velký příběh

  • USA Piglet's Big Movie
Trailer

Obsahy(1)

Film Prasátko a jeho velký příběh je další pohádkou, ve které se setkáme s oblíbenými zvířátky ze Stokorcového lesa. Tentokrát se parta přátel přesvědčí o tom, že i malé zvířátko může dokázat velké věci. Když se zvířátka společně vydají na sběr medu a nechají Prasátko díky jeho malému vzrůstu doma, začne si připadat méněcenné. Pak se najednou ztratí a ostatní zvířátka použijí jeho památník jako klíč k jeho nalezení. Při tom si uvědomí, že toto velice malé zvířátko bylo ve skutečnosti v mnoha směrech velkým hrdinou. Po rušném hledání a jeho dramatickém vyvrcholení dostává Prasátko další příležitost dokázat, jak velký vliv mělo na své kamarády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Olík 

všechny recenze uživatele

Klasický medvídek Pú….Tygr skáče na ocase, z Ijáčka teče pesimismus i ušima, Pú ujíždí na medu, Králík se to celé pokouší organizovat, klokanice Kanga se pečlivě stará o malého Rooa….jenom Prasátko si pro sebe uzmulo hlavní roly. Prostě Stokorcový les, ukecaná Sova, velké medové loupeže….tady se není o čem bavit. Ale byl taky někdo tak zmatený z příběhu, jako ony lesní včely, které tak rád Pú obírá o jejich lepkavé produkty? Už se mi dlouho nestalo, abych se u příběhu pro děti své dcery pořád ptal: „ a teď jdou kam a proč?“ „a teď dělají co a proč?“ …..nevěděla ani ona. Pointa: buď jsme trochu méně bystrá rodinka, nebo zápletka a její ztvárnění bylo trochu, jako za ní stál sám medvídek Pú. Každopádně o laskavost, nostalgii (vy dříve narození), pohlazení nebo úsměv od ucha k uchu ochuzeni nebude. Jak říkám: „ klasická medvídek Pú“. ()

werus 

všechny recenze uživatele

Ani Prasátkovu ani Tygrovu příběhu nedokážu dát míň něž čtyři hvězdičky. Vždyť tahle parta mě provázela dětstvím a já je měla tak ráda. Vlastně mám pořád :). Ale nehodnotím jenom z nostalgie, nemyslím, že by Prástkův velký příběh byl o hodně méně kvalitní než původní Púovské příběhy i když ten Tygříkův je o něco lepší. Ale třemi bych ho zařadila do (pohádkového) průměru a to si zas podle mě chudák Prasátko nezaslouží. Už tak toho zažilo dost :) ! ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Všichni víme že prasátko se někdy až nadměrně lituje (Ale kdo z nás ne, že jo...) takže jednoho dne zase mělo pocit, že ho ostatní zvířátka nemají moc rádi, tak se sebralo a šlo, že jim nebude překážet. Jenže ostatní zvířátka prasátko zbožňují, a neumí si představit život bez něj, tak se ho vypraví po jeho zmizení hledat... Pěkný na tom je, že to použilo nějaké příběhy z klasické knihy, které nebyli v tom prvním, původním Púovi. Jinak já mám medvídka Pú fakt ráda, ale jsem nepoučitelně ironická, ale to taky občas nezaškodí. ()

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Ale jo, koukat se na to dalo, ale nic objemnějšího než průměrný animovaný film nečekejte. Příběh je dosti jednoduchý, rozdělený na pár aktů, takže ve výsledku stačí udržet pozornost vždy jen dvacet minut. Postavy jsou už klasika, každý je zná a každá z nich má něco do sebe. Finální hodnocení: děti si tento film stoprocentně užijí. U dospělých už to tak žhavé není, nicméně jedno zhlédnutí neuškodí. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Prasiatko a jeho veľký príbeh je v mojom prípade hlavne o pocitoch a krásnych spomienkach. Istý čas tento animáčik moje deti hrozne bavil a muselo to byť u nás stále pustené. Či už aktívne pozeranie s deťmi, alebo iba ako kulisa pri iných činnostiach, táto rozprávočka sa mi podvedome spája s množstvom pekných vecí, ktoré som spolu s deťmi prežil alebo spravil. Hudba a obrázky sa mi dostali hlboko, hlboko pod kožu a vždy keď si na Prasiatko a jeho príbeh spomeniem, okamžite sa mi vybavia nádherné spomienky, ktoré sú už síce minulosťou ale stále žijú v mojom podvedomí a táto rozprávka mi ich pripomína. Preto je v mojej TOP-ke medzi animákmi. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Madoka Yasue soutěžil o cenu Annie v kategorii nejlepší animace a efekty. (Terva)
  • V roce 2003 byla pro konzole Play Station 2 vytvořena stejnojmenná video hra. (Terva)
  • Příběh je založen na postavách z knih "Winnie-the-Pooh" A.A. Milnea. (Terva)

Reklama

Reklama